Nak order? Hubungi 012-3579599

my life my story

15 Produk Untuk Rawatan Kecemasan di Rumah

produk untuk rawatan kecemasan

Kemalangan boleh berlaku di mana-mana. Dan badan kita pun tak selalunya berada dalam keadaan tip top sentiasa, kan? 😁. Jadi, hari ini saya nak kongsikan 15 produk untuk rawatan kecemasan di rumah yang sering saya gunakan jika berlaku insiden-insiden kecil yang tak dijangka sebelum mendapat rawatan susulan

Read more

The BIG WHY – Soalan yang semua orang mesti tahu jawab untuk kekal dalam bisnes

the big why

Nak cari sebab untuk buat sesuatu bisnes mungkin mudah. Namun, nak cari sebab untuk kekal dalam bisnes tersebut, itu lain cerita. It’s the BIG WHY. Itulah soalan yang semua orang mesti tahu jawab untuk kekal dalam bisnes yang mereka usahakan. Itulah jawapan yang mereka kena ingat kembali di kala kesusahan atau

Read more

Destinasi Percutian Idaman – Perancis

Destinasi Percutian Impian - Colmar

I used to be an avid traveler. Saya memang suka sangat berjalan, mengembara ke negara orang. Dulu, masa saya seorang student. I still love to travel… tapi sekarang, bila dah kerja, dah kawen, dah ada anak, dah banyak komitmen..priority untuk pergi bercuti selalu terpaksa letak kat nombor

Read more

Translator – Interpreter French – English – French @ MIHAS 2015

Bonjour! Il y a trois jours, j’ai été invitée par ITBM pour être l’une des interpréteurs Français – Anglais – Français à l’occasion de MIHAS 2015 qui s’est déroulé à MATRADE Kuala Lumpur. C’est presque toute l’année que je participe à cet évènement depuis que je suis rentrée en Malaisie après avoir passée huit

Read more

Me @ 33 tahun

Alhamdulillah…3 hari lalu genaplah 33 tahun Allah pinjamkan nyawa kepada saya di dunia. Bila belek-belek balik apa saya dah buat selama 33 tahun ni, OK… saya rasa start tahun ni saya kena lebih fokus, lebih kenal dan lebih sayang kepada diri sendiri. Bukan bermakna jadi selfish ye!

Read more

Memoir Mengandung dan Melahirkan Ihsan Amsyar

Semenjak dua menjak ni orang keliling saya ramai betul yang mengandung dan bersalin. Bukan je mentor saya, Master Lydzar sedang mengandung, my colleague/lunch mate/ngaji mate kat ofis pun sedang sarat. Semalam, dalam group whatsapp SEMESTA, sorang my schoolmate saya baru bersalin. Itu tak kira customer2 yang pm

Read more

Tarbiyah Dari Anak Syurga RKKTBC

This entry has been long overdue… Saya mahu mencoretkannya di sini sebagai peringatan buat diri sendiri dan mungkin memberi manfaat kepada mereka yang membacanya…. Alhamdulillah…segala puji bagi Allah dan setinggi-tinggi syukur saya panjatkan kepada-Nya atas kesempatan yang Dia berikan buat saya untuk melawat Rumah Kanak-Kanak Tengku Budriah

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

November 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company