Nak order? Hubungi 012-3579599

Monthly archive for September 2014

Adakah Anda Mengalami Simptom Kekurangan Collagen?

simptom kekurangan collage, shaklee collagen powder

Tahukah anda kehilangan collagen adalah punca utama penuaan? Proses penuaan bermula secara semulajadi apabila kita memasuki usia 20-an. Semakin kita meningkat usia, semakin kurang kandungan collagen dalam badan kita. Secara purata, tubuh kita kehilangan 1000mg ke 4000mg collagen setiap hari. Wanita kehilangan collagen 2.5x lebih cepat berbanding

Read more

SEGMEN: Kapas Putih October Bloglist

Salam Pagi Isnin… Segmen untuk blogwalking minggu ini.. Meh ramai2 klik banner kat bawah ni πŸ™‚ Fara Fadzil on Google+

Read more

Tazkirah Jumaat: Menemukan Khusyuk Yang Hilang

khusyuk dalam solat

Awal pagi rabu yang lalu, salah seorang sahabat BPRΒ berkongsi di group whatsapp kami satu cara untuk mencari khusyuk yang sering hilang ketika kita bersolat. Perkongsiannya itu cukup menarik, jadi saya ingin menyebarkannya pula kepada para pembaca RahsiaVitaminIbu.com. Saya mencari-cari siapa penulis asal dan akhirnya saya menemuinya di

Read more

Tarikh Deepavali Dalam Kalendar 2014 Salah!

tarikh deepavali

Saya tak tahu orang lain, tapi saya baru sahaja tahu pada hari selasa yang lalu bahawa tarikh Deepavali yang tercetak dalam kalendar 2014 adalah salah! Haha..tertinggal ketapi betul saya! Ingatkan kalau dapat cuti hari Khamis, Β 23 Oktober 2014 bolehlah tambah satu lagi cuti hari Jumaat untuk dapatkan

Read more

6 Cara Untuk Tambah Berat Badan Dengan Sihat

cara tambah berat badan,set tambah berat badan shaklee

Jangan tak tahu, bukan orang yang nak kurus sahaja yang ramai di dunia ni, malah orang yang cuba nak gemuk pun tak kurang bilangannya! Tapi, sebagaimana yang nak kurus mereka kena KURUS DENGAN SIHAT, nak gemuk pun kita kenalah tahu CARA UNTUK TAMBAH BERAT BADAN DENGAN SIHAT

Read more

Shaklee Global Conference USA 2016…surely I’ll come!

Shaklee Global Conference 2014

Fara Fadzil on Google+

Read more

Tampil Lebih Muda Dan Menawan Dengan Shaklee Collagen Powder

shaklee collagen powder

Fara Fadzil on Google+

Read more

I, me and myself…

Fara Fadzil on Google+

Read more

1st giveaway by Melangkau Garisan with love

Pagi tadi di kuala lumpur… Malam ni bersiaran dari Parit Buntar pula… Before off to sleep let’s join this giveaway… πŸ™‚ Cepat!! Tinggal 45 minit je lagi sebelum masa tamat! πŸ˜€ Ok, till then… Nite2! Fara Fadzil on Google+

Read more

Mask Collagen Powder Shaklee… Memang Terbaekk!!

mask shaklee collagen powder

Fara Fadzil on Google+

Read more
Page 1 of 212

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

September 2014
M T W T F S S
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers