Nak order? Hubungi 012-3579599

Monthly archive for December 2014

Simple 1st Giveaway Segment By Beba Ifa

  Kawan-kawan, jom join giveaway segment ni! Sharminie Amelza Suhaila Simple je 🙂 Love, Fara 012-3579599   Fara Fadzil on Google+

Read more

Cara Dapatkan Kulit Cantik Tanpa Cela Supaya Suami Pandang Tak Jemu-jemu

Tips Kulit Cantik Tanpa Cela

Bestnya kalau dapat kulit cantik tanpa cela kan? Puas rasa hati bila tengok cermin tu takde sebutir jerawat pun mahupun bekas-bekas parut atau jeragat. Kulit rasa lembab je, tidak kering bersisik ataupun terlalu berminyak. Apatah lagi bila suami memuji, “Gebunya sayaang..geghamm abang tengok! Bertuah abang dapat isteri

Read more

Miss Z Lega Tips Atasi Rambut Gugur Menjadi!

Tips Atasi Rambut Gugur

Alhamdulillah, seronok betul saya malam tadi apabila,mendapat whatsapp  dari customer, Miss Z, yang memberitahu bahawa tips atasi rambut gugur yang saya berikan kepadanya hampir 2 minggu lalu menjadi! 🙂 🙂 🙂 Alkisahnya, dua minggu lalu Miss Z ni tergerak nak menghubungi saya untuk mengetahui apakah yang Shaklee

Read more

Segmen Blogwalking by Fadzlina

Jom ramai2 join segmen ni!     GANJARANNYA -Lyna akan followback para peserta- -Lyna akan masukkan para peserta di dalam bloglist Lyna- -Lyna akan buat review blog buat para peserta- Pada yang berminat, boleh klik pada banner untuk join. Tarikh tutup pada 21 Disember 2014. Fara Fadzil

Read more

Give Away by Fara: POWERBANK PINENG 10000mAh UNTUK DIMENANGI!

Giveaway by Fara: Powerbank Pineng 10000mAh untuk dimenangi!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua! I’m so excited! 😀 Buat pertama kalinya, saya ingin menjemput anda semua untuk menyertai Give Away yang dianjurkan oleh Rahsia Vitamin Ibu sendiri! 🙂 Hanya tonton video dan jawab satu soalan mudah (tapi ada 3 jawapan) untuk anda layak menjadi calon untuk

Read more

Pengajaran Kisah Mah: Isteri Penat, Apa Yang Suami Boleh Bantu?

Isteri Penat Apa Yang Suami Boleh Bantu

Kisah Mah yang menjadi viral baru-baru ini patutnya dijadikan pengajaran. Daripada mencari perempuan lain, sepatutnya si suami boleh berfikir, kalau isteri penat, apa yang suami boleh bantu? Kalau tak boleh sangat nak buat kerja rumah pun, banyak lagi cara lain yang boleh dilakukan. Contohnya, macam dalam video ni:

Read more

Petua Cantikkan Kulit Yang Paling Banyak Diamalkan Di Zaman Sekarang

Petua cantikkan kulit bebas minyak

Orang dulu-dulu ada banyak petua cantikkan kulit sebenarnya. Guna telurlah, timunlah, tomatolah, limau lah, dan macam-macam lagi! Sampai sekarang ni pun ada yang masih mengamalkan petua-petua ini, cuma saya berani jamin jumlahnya sangat sedikit! Terutama sekali golongan remaja, muda-mudi atau usia pertengahan yang selalu sibuk dengan pelbagai

Read more

Segmen Bloglist Januari 2015 by CN

rahsiavitaminibu.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Segmen Bloglist Januari 2015 by CN Pencarian bloglist bagi bulan Januari 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 30 November 2014, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 Disember 2014, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog CN Add To Circle G+CikguNorazimah dan Follow Instagram cikgunorazimah (jika ada)  Buat

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

December 2014
M T W T F S S
« Nov   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers