Nak order? Hubungi 012-3579599

Monthly archive for November 2012

Masalah Keguguran Rambut Selepas Bersalin

Sebenarnya, semua orang mengalami keguguran rambut, tak kira lelaki mahupun wanita. Antara punca-punca keguguran rambut adalah seperti faktor penuaan, tekanan, perubahan hormon, pengambilan ubat, melahirkan anak atau menghidap sesuatu jenis jangkitan. Pada satu-satu masa, hanya lebih kurang 90% daripada rambut kita yang akan bertambah panjang manakala 10%

Read more

Kurus Dengan Sihat VS Kurus dengan Cepat

Kadang-kadang bila tengok kat wall Facebook sendiri, seriau bila nampak macam-macam iklan untuk kurus. Macam-macam produk ada. Macam-macam tagline keluar. “Kurus dalam masa sekian sekian hari”, “kurus tanpa pantang makan, tanpa senaman”, “kurus sambil tengok tv kat rumah”, etc etc..Menarik kan ayat-ayatnya? Kalau saya seorang yang desperate

Read more

Kekalkan Kecergasan Dengan Mighty Triple Gem

Fara Fadzil on Google+

Read more

Buasir semasa mengandung dan selepas bersalin

Sumber: PaMa dan diolah semula oleh penulis. Buasir (Hemorrhoids) adalah sesuatu yang amat biasa dialami di kalangan ibu-ibu yang sedang hamil mahupun sesudah melahirkan. Hal ini dapat dikesan melalui bengkak yang terjadi pada saluran dubur. Pembengkakan yang berlaku di bahagian tersebut disebabkan oleh pengembangan saluran darah di

Read more

Tingkatkan Sistem Ketahanan Badan dengan NutriFeron

 Dari dulu sampai sekarang, saya memang suka bau hujan. Saya suka bila hari hujan. Bagi saya hujan tu rahmat..rahmat yang menyejukkan dan rahmat yang menenangkan. Dan saya yakin, bersama-sama hujan banyak pintu rezeki yang terbuka luas. Macam dulu pun, masa saya belajar, saya paling suka musim luruh.

Read more

Saya Sedang Berpantang dan Menyusu: Set Mana Yang Paling Sesuai?

set menyusu shaklee

Fara Fadzil on Google+

Read more

Petua Untuk Cepat Dapat Anak

Info credit to: Facebook-Nurul Azliza dan diolah semula oleh penulis. Lumrah bagi pasangan yang berkahwin, mesti nak dapat anak cepat-cepat. Lebih-lebih lagi bila rakan seangkatan yang berkahwin lebih kurang tempoh yang sama, semua dah menimang cahayamata, bunting pelamin misalnya. Tertekan juga kadangkala, apabila teman-teman semua dah bertiga,

Read more

Alfalfa Complex Shaklee

Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya akui yang saya tidak pernah langsung mendengar tumbuhan bernama alfalfa. Tak common langsung rasanya dekat Malaysia ni. So, apakah alfalfa ini? Apakah keistimewaannya sehingga Shaklee menjadikannya salah satu supplemen yang wajar diambil semua? Mari kita bacaโ€ฆ Alfalfa adalah perkataan arab yang

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

November 2012
M T W T F S S
« Oct   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers