Nak order? Hubungi 012-3579599

Bisnes Shaklee ni ada masa depan ke?

2018 – 1956.
Sedar tak sedar dah 62 tahun syarikat Shaklee ditubuhkan. Walaupun dah lama berdiri kukuh, masih ada orang tanya kakfar, buat bisnes Shaklee ni ada masa depan ke? Yelah, Shaklee kan MLM.

Ramai orang skeptikal dengan syarikat MLM sebab mereka ingatkan semua MLM ni kaki tipu, kaki tindas orang bawah, kaki macam2 lah yang tak molek 😂😅

Tapi, sejak kakfar kenal Shaklee, dari hanya seorang customer sehingga jadi ahli, dan sekarang dah jadi leader, kakfar tahu dan nampak sendiri yang Shaklee langsung takde ciri-ciri MLM yang dibenci ramai tu.

shaklee jamin masa depan

Sistem perniagaan yang adil

Shaklee memang telus dan adil. Tiada langsung tindas menindas. Tiada langsung istilah upline goyang kaki.

Tak kira upline atau downline semua kena berkerja dan berusaha untuk dapat income masing- masing. Atau dengan kata lain, income masing-masing adalah hasil usaha sendiri. Kalau downline lebih agresif, lebih banyak sales, lebih berkembang organisasi dari upline, dah tentu2 income downline melebihi upline dia.

Matlamat yang bukan berasaskan keuntungan semata-mata

Matlamat Shaklee adalah untuk mencipta masa depan yang lebih baik untuk semua orang. Bukan sahaja dari segi kesihatan dan  ekonomi tapi juga memastikan kita hidup secara harmoni dengan alam sekitar.

Shaklee tidak fokus untuk mengaut keuntungan maksima. Kalau tak, takdelah Shaklee berbelanja beratus juta untuk pelbagai ujian dan menggaji barisan saintis yang hebat2 untuk mencipta, menginovasi dan memastikan produk Shaklee sentiasa semulajadi, selamat dan berkesan.

Atas sebab itulah kakfar yakin Shaklee ini adalah bisnes terbaik yang boleh menjamin masa depan. Kalau tak, macam mana Shaklee boleh berdiri kukuh selama 62 tahun ni kan? Kalau di US, dah 3 generasi keluarga yang mewarisi bisnes Shaklee ni tau. Ditambah pula dengan falsafah dan matlamat yang jelas, kakfar yakin Shaklee di Malaysia juga akan terus kekal lama sehingga generasi anak cucu cicit kita nanti.

So, kalau korang sedang mencari bisnes yang punya masa depan, yang boleh kita wariskan pada anak cucu kita nanti, pilihlah Shaklee. Lagipun ia menepati ciri-ciri bisnes yang menguntungkan yang diterangkan dalam video kat bawah ni 🙂

Kalau korang berminat untuk berbisnes shaklee, kakfar boleh tunjuk ajarkan.

Just hubungi kakfar di 012-3579599 atau klik link wasap ni  👉🏻 http://farafadzil.wasap.my

Kakfar tunggu korang hubungi kakfar tau!

XOXO,

Fara Fadzil

 

 

012-3579599

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Founder of CHARM Empire

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

August 2018
M T W T F S S
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers