Nak order? Hubungi 012-3579599

Monthly archive for October 2014

10 Langkah Untuk Bebas Hutang

bebas hutang, financial freedom, langkah untuk bebas hutang

Assalamualaikum.. Saya yakin di Malaysia ni sangatttt ramaiii orang yang berhutang. Paling kurang, ramai graduan yang start2 kerja dah ada hutang PTPTN. Yang kaya-raya pun, saya yakin tak ramai yang membeli rumah banglo mereka dengan tunai. Jadi, hari ni saya nak kongsikanย 10 langkahย bagaimana untuk membebaskan diri dari

Read more

Rahsia Di Sebalik Kesedapan Rendang dan Lemang Terbongkar!

Fakta nutrisi tentang rendang dan lemang

InsyaAllah esok kita akan meraikan Hari Raya Korban di Malaysia. Jadi, semestinya ramai umat Islam yang melakukan ibadah korban ini dan musim makan daging pun bermula ๐Ÿ˜€ Bila tiba hari raya, tak kiralah Hari Raya Aidilfitri mahupun Hari Raya Aidiladha… hampir di setiap rumah orang melayu Islam

Read more

Yes!! Parut Jerawat Dah Pudar!

testimoni parut jerawat pudar/hilang

Salam jumaat pembaca blog RahsiaVitaminIbu.Com sekalian… Hari ni nak kongsi kisah seorang pengguna Shaklee yang sangat happy sebab parut jerawat dia dah pudar. Dengan kata lain, nak share testimoni lerr… ๐Ÿ˜€ Manalah tahu di kalangan kita semua ada mengalami masalah yang sama. Mungkin anda boleh amalkan apa

Read more

Kenapa Ramai Ibu Gilakan ESP?

untuk siapa ESP, peranan ESP

ESP? Apa tu? Kalau ada yang masih tak tahu, ESP adalah protein soya yang sangat digila-gilakan oleh ramai orang di Malaysia ini terutama wanita dan kaum ibu. Kenapa? Tak lain tak bukan sudah tentulah kerana ia adalah sejenis protein soya yang TIDAK DIMODIFIKASIKAN SECARA GENETIK (NON-GMO SOY)

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

October 2014
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers