Nak order? Hubungi 012-3579599

Monthly archive for February 2018

Tips Bagaimana Nak Uruskan Kewangan

Tips urus wang

Alhamdulilah semalam kakfar terima bonus Shaklee. Bila ada dua sumber pendapatan ni kena pandai manage, baru kita nampak mana pergi hasil usaha kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ So, hari ni kakfar nak share satu tips bagaimana nak uruskan kewangan. Kalau rasa bermanfaat nanti, dijemput like and share supaya orang lain

Read more

Tips Untuk Capai Target Dalam Hidup

tips capai target

Kita hidup mesti ada target. Barulah kita jadi orang yang sentiasa progresif dan berjaya. Jadi , kali ni kakfar nak share tips untuk capai target dalam hidup. Senang je. Caranya adalah: ๐Ÿ‘‰๐Ÿปย Letakkan target dan impian kita dalam VISION BOARD (VB) Maksudnya, kita cari dan tampalkan gambar-gambar yang

Read more

Kurus Tak Semestinya Sihat. Ini turning point saya amalkan vitamin

Gemuk selalu dikaitkan dengan tak sihat. Tapi, tahu tak, kurus pun tak semestinya sihat tau! Kisah di bawah adalah turning point bila kakfar mula mengamalkan vitamin. Ini kakfar, 10 tahun dulu. Kuruih kering, hitam legam, kulit kusam. Nampak cergas lari-lari kejar bas, kejar train, tapi sebenarnya lutut

Read more

YOUTH – Skincare Untuk Semua Jenis Kulit

YOUTH skincare

Pada bulan Mac depan, jualan untuk YOUTH – skincare yang sesuai untuk semua jenis kulit akan dibuka kepada orang ramai. Korang mesti grab tau. Sebab skincare ni BEST gilerr! BEST SANGAT222222! Alhamdulillah, masa Shaklee Business Leaders National Conference Sabtu lepas, kakfar bertuah sebab dapat beli set YOUTH

Read more

Nak kenal diri sendiri? Pergilah mengembara!

rahsiavitaminibu.com

โ€œTo travel is to take a journey into yourselfโ€ – Danny Kaye Nak kenal diri sendiri? Pergilah mengembara! Begitulah kakfar tahu kakfar ni jenis orang yang macam mana. Kakfar sebenarnya memang kaki travel. Dari zaman kecik-kecik lagi. Sebab abah pun jenis kuat berjalan. Mula-mula dulu, kakfar hanya

Read more

Cara Dapatkan Vitamin Shaklee

CHARM Empire

Nak cari suplemen semulajadi? Carilah Shaklee. Tak tahu cara dapatkan vitamin Shaklee?ย Ejen CHARM hanya setapak dari rumah saudara-saudariย ๐Ÿ˜Š InsyaAllah, suatu hari nanti, kakfar akan mempunyai beribu-ribu ejen, leaders and masters di dalam dan luar negara di bawah empayar CHARM yang kakfar asaskan sendiri. Sampaikan kat mana-mana korang

Read more

Inspirasi 2018

inspirasi 2018

Dah 2 bulan berlalu. Ini inspirasi 2018 kakfar. Berdebar-debar betul kakfar sejak masuk 2018 ni tau. Banyak sangat impian. Banyak sangat perancangan. Dan semuanya berkisar kepada 3 perkara penting ni – famili, karier & bisnes. Tahun 2018 adalah tahun kejayaan. Walau sibuk macam mana pun, kakfar kena

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

February 2018
M T W T F S S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers