Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Nak order? Hubungi 012-3579599

Shaklee Sebagai Kerjaya Pilihan Selepas Graduasi

26 Januari 2019.

Di MCC Seminar 2.0 Sabtu lepas, salah seorang speaker yang memberi perkongsian adalah Siti Nurmie, seorang pelajar ijazah di Universiti Putra Malaysia. Tajuknya adalah “Shaklee Sebagai Kerjaya Pilihan Selepas Graduasi.”

Shaklee Sebagai Pilihan Kerjaya Selepas Graduasi. Nurmie, 21 tahun sudah mendapat pendapatan RM7000 dengan bisnes Shaklee walaupun masih belajar. Nak jadi macam Nurmie? Hubungi 012-3579599
Shaklee Sebagai Pilihan Kerjaya Selepas Graduasi. Nurmie, 21 tahun sudah mendapat pendapatan RM7000 dengan bisnes Shaklee walaupun masih belajar. Nak jadi macam Nurmie? Hubungi 012-3579599

Adik Nurmie ni, umur dia belum pun cukup 21 tahun. Tapi, dia dah ada INCOME sendiri sebanyak RM7000 setiap bulan. INCOME tau. Bukan SALES. Banyak tak?

Mestilah banyak, kan? Sebab Nurmie baru di tahun dua universiti, tapi dah ada pendapatan melebihi raaaaamaaaii orang lain walaupun engineer yang dah kerja 10 tahun. Hebat kan?

Kalau tak percaya, boleh tengok statement bonus dia dalam gambar2 di bawah.

Shaklee Sebagai Pilihan Kerjaya Selepas Graduasi. Nurmie, 21 tahun sudah mendapat pendapatan RM7000 dengan bisnes Shaklee walaupun masih belajar. Nak jadi macam Nurmie? Hubungi 012-3579599

Dari Januari 2017 hingga April 2017, berdikit2 income Shaklee masuk ke dalam akaun Nurmie setiap bulan. Setiap bulan, bonusmya naik lebih dari RM100. Kalau gaji, setahun dapat increment dalam berapa RM eh??
Shaklee Sebagai Pilihan Kerjaya Selepas Graduasi. Nurmie, 21 tahun sudah mendapat pendapatan RM7000 dengan bisnes Shaklee walaupun masih belajar. Nak jadi macam Nurmie? Hubungi 012-3579599

Bulan kelima berbisnes (May 2017), Nurmie naik jadi Supervisor. First bonus Nurmie sebagai Shaklee leader, dia dah rasa income 4 angka. Yeayyy! 😋

Apa nak buat kalau korang ada extra RM2000 ni ye?
Shaklee Sebagai Pilihan Kerjaya Selepas Graduasi. Nurmie, 21 tahun sudah mendapat pendapatan RM7000 dengan bisnes Shaklee walaupun masih belajar. Nak jadi macam Nurmie? Hubungi 012-3579599
Dari May 2017 ke Julai 2017, bonus Nurmie naik dari RM2000+ ke RM3000. Dah lepas gaji fresh grad!
Dan setahun kemudian (Julai 2018), bonus Nurmie bertambah lagi RM2000 menjadi RM5000. Dalam masa setahun sahaja! Kalau makan gaji, susah nak naik gaji sebanyak ni..

Tatkala pelajar lain nak ada RM70 dalam akaun bank pun payah, Nurmie dah nikmati pendapatan sendiri tanpa perlu bantuan PTPTN atau ibu bapa lagi.

In fact, separuh daripada pendapatannya itulah yang diberikan pada ibunya yang telah membesarkannya dan adik beradik berseorangan sejak ayah beliau meninggal dunia ketika Nurmie berusia 12 tahun. Separuh pendapatan tu cincai2 pun, 4 angka juga tu. Kakfar dulu umur 21 masih lagi hanya tahu mengabihkan boraihh, bak kata orang kampung. Huhu.

Shaklee Sebagai Pilihan Kerjaya Selepas Graduasi. Nurmie, 21 tahun sudah mendapat pendapatan RM7000 dengan bisnes Shaklee walaupun masih belajar. Nak jadi macam Nurmie? Hubungi 012-3579599
Dan akhirnya pada September 2018, Nurmie berjaya pula mendapatkan car bonus dan menjadikan jumlah pendapatannya naik sehingga RM7000 sebulan! 😀

Anyway lepas tu, dalam masa dua tahun berbisnes Shaklee, Nurmie bukan setakat dah ada pendapatan stabil 4 angka tau. Malah dengan statement bonus shaklee setiap bulan tu, dia dapat beli kereta Honda Jazz. Vrooom!

Shaklee Sebagai Pilihan Kerjaya Selepas Graduasi. Nurmie, 21 tahun sudah mendapat pendapatan RM7000 dengan bisnes Shaklee walaupun masih belajar. Nak jadi macam Nurmie? Hubungi 012-3579599

Stylo sangat khennn!

Kita keja baper tahun dah naik apa sekarang? Nak bayar bulan2 pun korek gaji kan? Ini kompeni bayarkan tau! Untungggg sangat.

So, kesimpulan dari success stories Nurmie ni, pertamanya, zaman sekarang ni kalau nak ada kerjaya, tak perlu dah tunggu dah grad baru nak ada income. Dari zaman belajar lagi dah boleh ada duit sendiri kalau nak.

Dan keduanya, kalau nak berbisnes, tak perlu dah tunggu bila rasa ada masa. Nak kirakan, student life tu cukup sibuk dah kan? Tapi, percayalah. Setiap masa pun kita akan sibuk jugak.

Shaklee Sebagai Pilihan Kerjaya Selepas Graduasi. Nurmie, 21 tahun sudah mendapat pendapatan RM7000 dengan bisnes Shaklee walaupun masih belajar. Nak jadi macam Nurmie? Hubungi 012-3579599
Tips Nurmie untuk bahagikan masa berbisnes sambil belajar

Time study kita sibuk, kita tunggu nak grad baru buat bisnes.
Tapi lepas grad, kita sibuk kerja pulak.
Lepas tu, kita sibuk bercinta nak kahwin.
Dah kahwin, sibuk pulak dengan anak.
Masa anak kecik, kita cakap tunggu anak besarlah sikit. Tapi, tengok2 bila diorang dah besar, lagi kita sibuk dengan aktiviti2 diorang pulak. 😂😂

So, takyahlah tunggu bila kita tak sibuk baru nak buat bisnes. Kalau dah ada rasa NAK, roger je terus kakfar sekarang di 012-3579599 atau klik http://farafadzil.wasap.my untuk buat bisnes shaklee, dan tak mustahil dalam masa 2 tahun lagi, korang pun boleh jadi macam Nurmie 😊

InsyaAllah.. Aamiin.

Love,

Kakfar

Founder of #CHARMEmpire

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

April 2019
M T W T F S S
« Jan    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio