Nak order? Hubungi 012-3579599

Monthly archive for September 2016

Kenapa Kita Perlu Berbisnes?

kenapa kita perlu berbisnes

Ada banyak faktor kenapa kita perlu berbisnes walaupun sudah ada pekerjaan tetap. Untuk ibu-ibu berkerjaya seperti saya, faktor utama yang mendorong kami untuk berbisnes selalunya adalah kerana ANAK. Sebagai ibu, kita kalau boleh mesti nak berikan yang terbaik untuk anak-anak. Prioriti ke atas keluarga mesti akan kita letakkan di

Read more

Pengedar Shaklee Wangsa Maju – Nurul Amelza Kamel

Pengedar Shaklee Wangsa Maju

Kalau ada sesiapa di kawasan Wangsa Maju dan sekitar yang ingin mendapatkan vitamin Shaklee dengan segera, anda bolehlah menghubungi Pengedar Shaklee Wangsa Maju – Nurul Amelza Kamel di 019-3058619. Sejarah perkenalan saya dengan Amelza Kamel Sejarah perkenalan saya dengan Nurul Amelza atau nama Facebook nya Amelza Kamel

Read more

15 Produk Untuk Rawatan Kecemasan di Rumah

produk untuk rawatan kecemasan

Kemalangan boleh berlaku di mana-mana. Dan badan kita pun tak selalunya berada dalam keadaan tip top sentiasa, kan? 😁. Jadi, hari ini saya nak kongsikan 15 produk untuk rawatan kecemasan di rumah yang sering saya gunakan jika berlaku insiden-insiden kecil yang tak dijangka sebelum mendapat rawatan susulan

Read more

Kenapa saya percaya sangat dengan Shaklee

menang olimpik dengan shaklee

Saya dah menjadi pengguna Shaklee agak lama. Dah 5 tahun dah. Bukan setakat pengguna, malah jadi pengedar pula. Ramai juga yang tanya, kenapa saya percaya sangat dengan Shaklee ni? Sebab ada macam-macam isu yang timbul dalam masa lima tahun ni dan ekoran daripada itu, bukan sedikit SID

Read more

5 Kesan Sampingan Set Menyusu Shaklee

kesan sampingan set menyusu shaklee

Biasanya kalau orang ambil supplemen untuk tambah susu, mestilah untuk tambahkan susu ibu kan? Tapi, lain pula jadinya kalau ambil set menyusu Shaklee. Jadi ibu-ibu semua, kalau anda bercadang nak amalkan vitamin ibu menyusu Shaklee, bersedialah juga untuk menerima 5 kesan sampingan Set Menyusu Shaklee di bawah ini ye

Read more

The BIG WHY – Soalan yang semua orang mesti tahu jawab untuk kekal dalam bisnes

the big why

Nak cari sebab untuk buat sesuatu bisnes mungkin mudah. Namun, nak cari sebab untuk kekal dalam bisnes tersebut, itu lain cerita. It’s the BIG WHY. Itulah soalan yang semua orang mesti tahu jawab untuk kekal dalam bisnes yang mereka usahakan. Itulah jawapan yang mereka kena ingat kembali di kala kesusahan atau

Read more

Berapa Kalori Kita Dah Ambil Hari Ini?

panduan jumlah kalori dalam setiap makanan

Alhamdulillah.. Hari ni dah masuk hari kedua umat Islam seluruh dunia melakukan korban sempena memperingati peristiwa korban yang dilakukan oleh Nabi Ibrahim A.S ke atas anaknya, Nabi Ismail A.S. Seronok raya haji tahun ni sebab saya berpeluang untuk membawa anak-anak menyaksikan dan sekaligus berkongsi kemeriahan ibadah korban yang dilakukan oleh

Read more

Destinasi Percutian Idaman – Perancis

Destinasi Percutian Impian - Colmar

I used to be an avid traveler. Saya memang suka sangat berjalan, mengembara ke negara orang. Dulu, masa saya seorang student. I still love to travel… tapi sekarang, bila dah kerja, dah kawen, dah ada anak, dah banyak komitmen..priority untuk pergi bercuti selalu terpaksa letak kat nombor

Read more

Tips Balik Kampung dan Bercuti Panjang dengan Selamat dan Senang Hati

tips balik kampung dan cuti panjang

Sebelum bertolak ke Pulau Pinang sebentar lagi, saya nak kongsikan beberapa tips balik kampung dan bercuti panjang dengan selamat dan senang hati. Almaklumlah, lagi 2 hari kita akan menyambut Hari Raya Aidiladha dan sejak dari petang semalam orang dah berpusu-pusu keluar dari ibu kota untuk balik ke

Read more

Landmark Study: Produk Shaklee Selamat dan Berkesan Bukan Sekadar Omong Kosong

Kalau ramai orang kenal Kuala Lumpur kerana KLCC (landmark KL), kenal Paris disebabkan Eiffel Tower (landmark Paris).. orang juga akan merujuk kepada landmark study untuk mengenali atau mengakui sesuatu perkara atau kenyataan. Maka, Mr. Roger Barnett pun buatlah landmark study – bagi membuktikan produk Shaklee betul-betul selamat dan berkesan,

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

September 2016
M T W T F S S
« Aug   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers