Nak order? Hubungi 012-3579599

5 Kesan Sampingan Set Menyusu Shaklee

Biasanya kalau orang ambil supplemen untuk tambah susu, mestilah untuk tambahkan susu ibu kan? Tapi, lain pula jadinya kalau ambil set menyusu Shaklee. Jadi ibu-ibu semua, kalau anda bercadang nak amalkan vitamin ibu menyusu Shaklee, bersedialah juga untuk menerima 5 kesan sampingan Set Menyusu Shaklee di bawah ini ye 😉

Ini contoh kesan sampingan yang dialami oleh seorang pengguna set menyusu shaklee:

kesan sampingan set menyusu shaklee

Kesan Sampingan Set Menyusu Shaklee #1 – Parut Jerawat Hilang

Masa bujang, wajah beliau umpama “kawah bulan”, tapi bila dah anak tiga, wajah menjadi cantik berseri bak bulan purnama. Itulah kesan sampingan akibat menyusukan anak dengan set menyusu Shaklee. Habis semua parut jerawat hilang dek penangan vitamin ibu menyusu ini.

Kesan Sampingan Set Menyusu Shaklee #2 – Tona Kulit Sekata

Kalau dulu muka beliau berbalam-balam, ada cerah ada gelap. Sekarang,  bila dah konsisten amalkan set menyusu shaklee, tona kulit menjadi cerah dan sekata.

Kesan Sampingan Set Menyusu Shaklee #3 – Muka Tidak Lagi Berminyak

Muka berminyak punca jerawat. Syoknya bila guna set menyusu Shaklee ni, kesan sampingannya adalah muka beliau tidak lagi berminyak. Maka, jerawat pun segan nak tumbuh lagi.

Kesan Sampingan Set Menyusu Shaklee #4 – Tidak Perlu Bersolek

Parut dah hilang, Kulit dah cerah dan sekata. Muka tak berminyak. Dan jerawat pun dah tak ada. Cantikkan? Natural beauty gitu. Jadi, kenapa perlu lagi bersolek? Untuk ibu-ibu yang selalu sibuk dengan kerjaya dan menguruskan rumah tangga,  kesan sampingan set menyusu shaklee yang satu ini adalah satu bonus besar kerana dapat menjimatkan masa.

Kesan Sampingan Set Menyusu Shaklee #5 – Suami Semakin Sayang

Ada bini cantik, suami manalah yang tak sayang oiiii. Bukan setakat cantik dipandang, malah kulit jadi lagi halus, mulus, lembut, gebu gitew. Sedap sangat buat peluk. Hihihi. Bertambah-tambahlah cinta suami pada beliau kalah masa bercinta zaman bujang dulu :D. Hebat betul kesan sampingan set menyusu shaklee yang ni kan?

Jadi, itulah dia 5 kesan sampingan set menyusu shaklee. Best ke best? 😀

Haa..jangan sampai confuse pula sampai tertanya-tanya beliau ni guna set menyusu ke set kulit cantik shaklee sampai dapat side effect macam ni?

Set Menyusu Shaklee

Apa yang beliau amalkan dalam set menyusu shaklee untuk dapatkan kesan sampingan yang ‘awesome’ macam tu?

Ini senarainya:

  • ESP – ESP adalah protein soya yang bukan sekadar melancarkan pengeluaran susu, tetapi fungsi utama protein adalah untuk membina dan membaiki sel dan tisu. Parut jerawat umpama sel atau tisu kulit yang rosak. Maka, selain menambahkan susu ibu, ESP juga telah membantu beliau menghilangkan parut jerawat dengan membaiki sel-sel dan tisu kulit yang rosak ini. Ia membantu menghilangkan strecthmark, menggebukan dan menghaluskan kulit.kesan sampingan set menyusu shaklee

 

  • Vitamin C – Vitamin C penting untuk ibu menyusu bagi membantu penyerapan zat dari makanan dengan optimum supaya badan tidak mengalami kekurangan nutrisi akibat penyusuan bayi. Namun, vitamin c juga adalah vitamin yang penting untuk kesihatan kulit dan memberi perlindungan antioksidan bagi mencegah penyakit dan kesan radikal bebas. Dengan perlindungan vitamin c, kulit menjadi lebih cerah dan berseri.

kesan sampingan set menyusu shaklee

  • Vita-lea – Vita-lea adalah multivitamin dan multimineral yang bantu melengkapkan zat tubuh badan kita. Badan yang cukup zat bukan sahaja memberi tenaga kepada ibu menyusu tetapi juga memastikan sistem badan dan hormon bekerja dengan cekap dan stabil. Badan yang sihat dan hormon yang teratur akan menghasilkan juga kulit yang cantik.
  • B-complex – Vitamin b-complex shaklee mengandungi kesemua spektrum vitamin b. Ia membantu memberi tenaga, melancarkan peredaran darah dan bersifat anti-stress. Stress adalah faktor utama merencatkan pengeluaran susu dan pertumbuhan jerawat. Dengan b-complex, ibu akan rasa lebih tenang, jadi susu mudah keluar dan jerawat pun segan nak muncul lagi.
  • Alfalfa– Alfalfa sememangnya milkbooster yang hebat. Dan ia juga adalah pendetoks yang cekap juga! Alfalfa membantu untuk membuang toksin dalam darah. Bila toksin dah tiada dalam badan, maka jerawat pun hilang dan susah lagi nak datang-datang.

kesan sampingan set menyusu shaklee

  • Ostematrix – Ostematrix dalam set menyusu bertujuan untuk membekalkan kalsium yang mencukupi kepada ibu kerana penghasilan susu ibu akan mengambil kalsium dari badan ibu. Tapi, ostematrix juga dapat memberikan tidur yang berkualiti kepada si ibu. Jadi, ibu akan kelihatan lebih bermaya apabila mengamalkan ostematrix ini. Kan lebih cantik begitu?

Ini cerita kesan sampingan set menyusu shaklee sahaja. Nak tahu keberkesanan #setmenyusushaklee ni dalam menambahkan susu, boleh rujuk di sini.

OK, itu sahaja perkongsian saya pada malam ini. Jika ingin tahu lebih lanjut atau berminat nak dapatkan set menyusu shaklee ini, boleh hubungi saya di 012-3579599 atau terus beli secara online di sini.

Selamat malam semua! 🙂

Fara Fadzil

 

 

SID: 860722

#shakleeulukelang

012-3579599

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Media Widget Powered by Acurax Web Development Company