Nak order? Hubungi 012-3579599

Letih Bekerja dan Menyusukan Anak – Apa Nak Buat?

Adakah anda seorang ibu berkerjaya atau suri rumah yang selalu letih bekerja dan menyusukan anak? Atau mungkin anda mempunyai isteri, kakak, ibu, saudara mara dan kawan-kawan yang selalu keletihan?

Jika ya,ย anda wajib menonton video di bawah:

 

 

Menarik kan? Alhamdulillah, Puan Dilla Jalil berjaya mengatasi keletihannya walaupun dia berkerjaya dan menyusukan anak. Malah, dapat bonus lagi apabila secara tak sengaja beliau terjebak dalam bisnes kerana menolong orang lain yang senasib dengannya. ๐Ÿ™‚

Letih bekerja dan menyusukan anak

Saya yakin ramai ibu diluar sana yang menghadapi cabaran yang sama – selalu letih kerana terpaksa melakukan banyak perkara – menguruskan kerja di pejabat dan juga hal ehwal rumah tangga. Kita pasti sentiasa nakkan yang terbaik buat keluarga kita kan? Tetapi, jika kita selalu letih, kerja yang dihasilkan mungkin kurang memuaskan, badan mudah jatuh sakit,hidup ย tertekan, emosi terganggu, mudah marah dan bermacam-macam lagi.

Jadi, untuk mengelakkan rasa letih dan lesu ini, apa kata amalkan apa yang Puan Dilla kongsikan dalam video untuk menjadi lebih cergas dan bertenaga? Jangan sangka ia hanya sesuai untuk ibu yang menyusu dan bekerja saja. Lelaki, wanita, pelajar atau sesiapa sahaja yang selalu mengalami keletihan boleh mengamalkan apa yang Puan Dilla amalkan ni tau!

Haa.. macam mana? Kalau suka, cepat-cepatlah tekan butang kat bawah ni untuk membelinya secara online ye! Takkan nak biar lama lagi rasa letih dan lesu menyelubungi diri, betul tak?

order set tenaga

Jika anda sukakan video tadi dan merasakannya dapat memberi manfaat kepada orang lain, jangan segan2 untuk berkongsi artikel iniย kepada kawan-kawan yang lain, ok? ๐Ÿ™‚

Ada banyak lagi yang saya nak kongsikan tentang cara nak bagi semula badan bertenaga ni. InsyaAllah di entry yang lain pula. Tapi, kalau tak sabar-sabar nak tahu, boleh hubungi saya di talian 012-3579599 (sms/whatsapp) ok!

Kalau nak COD pun boleh… saya pengedar Shaklee di area Ulu Kelang, Kuala Lumpur. InsyaAllah, kita boleh arrange untuk berjumpa di mana-mana sekitar kawasan Ulu Kelang ni. Bagitau je saya kat 012-3579599 ye! ๐Ÿ™‚

Saya doakan anda sentiasa sihat, cergas dan bertenaga!

Fara Fadzil

Shaklee ID: 860722

012-3579599

6 Comments
  1. nanti saya share dekat mak saya ๐Ÿ™‚

  2. mama singgah dear,… good entri
    Norhasniza Khalid recently posted…Big Holiday Giveaway by WaniMy Profile

  3. dari segmen Big Holiday by Wani

  4. bermanfaat… :’) singgah laa…
    Siti Hajar recently posted…1st Anniversary Giveaway Mind MeldMy Profile

  5. Bermanfaat!
    Rainbow Life recently posted…“GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG”My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company