Nak order? Hubungi 012-3579599

Cara Dapatkan Kulit Cantik Tanpa Cela Supaya Suami Pandang Tak Jemu-jemu

Bestnya kalau dapat kulit cantik tanpa cela kan? Puas rasa hati bila tengok cermin tu takde sebutir jerawat pun mahupun bekas-bekas parut atau jeragat. Kulit rasa lembab je, tidak kering bersisik ataupun terlalu berminyak. Apatah lagi bila suami memuji, “Gebunya sayaang..geghamm abang tengok! Bertuah abang dapat isteri cantik.”

Si isteri pun tersipu-sipu malu. Tapi, dalam hati, rasa happy dan bahagianya bila dapat pujian suami, hanya Tuhan yang tahu ๐Ÿ™‚

Allah..Allah..Allah.. Setiap kecantikan dan kebaikan itu kita pulangkan kepada-Nya. ๐Ÿ™‚

Bertuahnya si isteri dapat pujian dari encik suami. Bukan senang nak buat suami jatuh cinta lagi dan lagi macam zaman mula-mula kahwin bila si isteri sudah beranak-pinak ni.ย Syukurlah kerana mempunyai keluarga yang bahagia tatkala ramai lagi wanita yang mengalami nasib seperti Mah di luar sana… (boleh google kisah Mah ni kalau tak tau sebab it’s quite famous..)

Kita pula, jatuh dalam golongan yang mana? Yang cantik selalu dipuji atau yang suami hanya pandang sebelah mata? Kalau masih mendapat perhatian suami, Alhamdulillah..keep it up! Kalau bukan, macam mana pula nak buat suami pandang kita tak jemu-jemu?

Cara Dapatkan Kulit Tanpa Cela

Dari mata jatuh ke hati. So, penampilan dan perwatakan kita kenalah menyenangkan suami barulah dia jatuh cinta ngan kita lagi dan lagi. ๐Ÿ™‚

Jadi kali ni, saya nak kongsikan cara dapatkan kulit tanpa cela dari Sarah, nutritionist Shaklee sendiri:

Cara Dapatkan Kulit Tanpa cela

 

Kalau nak tahu, saya rasa bukan pasangan Sarah je, saya dan kawan-kawan lain yang wanita ni pun memang suka tengok muka Sarah tak jemu-jemu. Flawless! Cantik, licin, berseri, gebu. Nak tengok sebutir jerawat atau bekas parut pun tak nampak.

Tapi, memang no wonder! Sebab based on apa dia cerita dalam whatsapp ni, dia memang amalkan semua produk Shaklee yang memang pentinguntuk ย penjagaan kecantikan.

Most importantly, Sarah konsisten ambil Vivix iaitu tonik tumbuh-tumbuhan yang kaya dengan antioksidan dan mengandungi resveratrol yang mempunyai khasiat membantu melambatkan penuaan.

Masya Allah..memang best sangat vivix ni tau! ย Jangan ingat vivix ni sesuai untuk orang tua-tua yang banyak penyakit je, tapi sebenarnya, manfaatnya kepada kesihatan adalah menyeluruh termasuklah untuk kecantikan.ย So, memang elok sangat diamalkan dari zaman muda-muda ni untuk kesihatan pada masa depan.

Cuba sekali je amalkan dengan konsisten Vivix ni. Lepas tu mesti anda nak terus guna lagi dan lagi…

Kulit Cantik Tanpa Cela Dengan Vivix

Kemudian, Sarah juga amalkan set asas kecantikan Shaklee yang terdiri vitamin b-complex, vitamin C dan vitamin E. Gabungan ketiga-tiga vitamin ini akan menjadikan si pengambil lebih bertenaga, tidak tertekan, kuat sistem imun, mendapat perlindungan dari sinaran UV, peredaran darah lebih lancar, wajah berseri, jerawat sukar tumbuh dan kesan parut pun semakin hilang.

Ditambah lagi Sarah juga mengambil collagen. Collagen ni adalah tisu penyambung dalam badan kita yang berfungsi untuk menegang, mencerah, melicinkan, melembap dan menyihatkan kulit. So, memang patutlah Sarah ni sentiasa kelihatan muda dan kulitnya nampak ย licin dan gebu je! Untung suami Sarah dapat isteri comel lote! ๐Ÿ™‚

Tips Kulit Cantik Tanpa Cela

Thank you Sarah kerana berkongsi dengan kami rahsia dapatkan kulit cantik tanpa cela ni. Kalau ada yang nak tiru macam Sarah, boleh klik sini.

Atau kalau nak COD area Ulu Kelang, boleh hubungi saya di 012-3579599.

Then, sambil-sambil berikhtiar tu, boleh juga diselitkan dengan mengamalkan petua di bawah ni ๐Ÿ™‚Tips Isteri Cantik Jelita

 

Semoga bermanfaat perkongsian saya kali ini. ๐Ÿ™‚

Salam sayang,

Fara Fadzil – Pengedar Shaklee Ulu Kelang

Shaklee ID: 860722

012-3579599


*Produk ini tidak bertujuan untuk menyembuh, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit.

 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

September 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company