Nak order? Hubungi 012-3579599

Pengajaran Kisah Mah: Isteri Penat, Apa Yang Suami Boleh Bantu?

Kisah Mah yang menjadi viral baru-baru ini patutnya dijadikan pengajaran. Daripada mencari perempuan lain, sepatutnya si suami boleh berfikir, kalau isteri penat, apa yang suami boleh bantu? Kalau tak boleh sangat nak buat kerja rumah pun, banyak lagi cara lain yang boleh dilakukan. Contohnya, macam dalam video ni:

 

Kalau dulu sebelum kahwin, si suami boleh berikan macam-macam untuk menangi hati si isteri… kenapa tidak selepas kahwin – apabila isteri telah banyak berkorban masa dan tenaga untuk membantu suami sampai mengabaikan keperluan sendiri – si suami tidak boleh memberikan sesuatu yang sangat memberikan manfaat dan faedah kepada si isteri?

Isteri Penat Apa Yang Suami Boleh Bantu

Macam Encik Apek Dollah ni, walaupun beliau nampak tak begitu faham apa yang dibuat oleh isterinya, tetapi dia akur dan gembira dengan perubahan yang dialami oleh pasangan hidupnya itu setelah mengamalkan supplement yang dinyatakan dalam video tadi. Bukan sahaja isterinya yang penat dapat kembali bertenaga, malah si isteri dapat menambah pendapatan bagi keluarga mereka pula.

Tuan-tuan suami di luar sana tak nak ke tengok isteri sendiri bahagia? Ramai isteri yang penat tapi tak mahu mengeluh kerana tak mahu membebankan suami. Walaupun dalam kes Encik Apek Dollah ni, isterinya sendiri yang mencari solusi untuk menghilangkan penatnya, tapi tak semua isteri di luar sana mampu meluahkan apa yang terbuku di dada mereka seperti Puan Dilla Jalil atas sebab yang dinyatakan tadi.

Jadi, wahai suami-suami sekalian… silalah peka dengan keadaan isteri anda. Kalau dah nampak isteri penat, (diorang takkan cakap punya!), dah nampak penampilannya tidak terurus, janganlah ditambah lagi dengan bebanan emosi. Tetapi, bantulah dia. Kalau tak boleh ambil pembantu, berikan nutrisi dan supplement yang boleh memberi mereka tenaga untuk membuat semua kerja rumah dan kelihatan cantik seperti yang tuan-tuan semua harapkan. Jangan cari sorang lagi Zulaikha pula! 😀

So, tuan-tuan semua sayangkan isteri tak?

Kalau sayang, tunjukkan sayang. Ambil tindakan segera. Belikan supplement untuk si isteri supaya dia boleh cergas macam Puan Dilla Jalil dalam video tadi.

Don’t worry, kalau tuan-tuan semua tak tahu nak pilih supplement apa untuk si isteri, boleh hubungi saya di 012-3579599.

Atau kalau tuan-tuan nak beli terus secara online, apa yang isteri Encik Apek Dollah ni dah ambil, klik kat sini sahaja. Dah memang terbukti berkesan pun! InsyaAllah.. 🙂

Saya doakan anda semua dapat melayari bahtera rumah tangga yang bahagia hingga ke syurga… 🙂

Salam hormat,

Fara Fadzil – Your Shaklee Independent Distributor

Shaklee ID: 860722

012-3579599

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

August 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company