Nak order? Hubungi 012-3579599

Dapat bonus setiap tengah bulan..siapa tak mahu?


jadi ahli shakleeYa! Secara logiknya, ada ke sesiapa yang tak mahu dapat bonus setiap tengah bulan? Time kebanyakan orang lain semakin sesak, semakin berkira-kira untuk berbelanja, dompet makin menipis, duit dalam bank semakin susut..tapi kita pulak terima  bonus $$$$ dalam akaun. Siapa yang tak mahu?

Apatah lagi bonus $$$$ yang kita terima tu pulak..kita sendiri yang tentukan. Nak 2 angka, 3 angka, 4 angka malah 5, 6 angka pun boleh.  Janji rajin berusaha. Janji rajin meminta dari yang Maha Esa.  

jadi ahli shaklee
Sekarang ni, kos hidup semakin tinggi. Gaji setiap bulan mungkin cukup tapi kebanyakannya ramai yang cukup-cukup saja daripada yang terlebih dari cukup.  Bila tolak hutang kereta, hutang/sewa rumah, ptptn, etc etc..  yang gaji jadi tak cukup pun ada. Tiap kali minyak naik, gula naik, harga barang naik pasti ramai yang mengeluh. Tapi, apa yang dapat kita buat pun. Cakap macam mana pun ia umpama anjing menyalak bukit. Jadi, daripada kita membuang masa dan tenaga kepada sesuatu yang kita tidak mempunyai kuasa untuk mengubahnya…apa kata kita mengubah pendapatan kita sendiri. Nak tunggu increment..setahun sekali pun belum tentu kan? 
Tak mahu ke realisasikan impian memiliki kereta idaman, rumah idaman, pergi melancong, menolong orang susah, membalas jasa ibu bapa, menghantar anak-anak ke tempat yang terbaik tanpa berkira-kira dan bertanya diri sendiri “eh cukup ke duit untuk sampai hujung bulan ni?” Tak mahu ke di tengah-tengah bulan yang biasanya ‘sempit’ kita luaskan? Tak mahu ke tatkala orang lain sedang menunggu gaji kita pula mendapat bonus? Tak mahu ke tambahkan pendapatan supaya dapat menolong pasangan, ibu bapa dan ahli keluarga yang lain?
Saya yakin kita pasti menjawab MESTILAH MAHU!
jadi ahli shaklee

Kalau anda mahu dapat bonus di tengah-tengah  bulan, saya ada caranya! Hanya dengan bayaran pendaftaran RM65 dan postage RM10 (Sem. M’sia)/RM 20 (Sabah/Sarawak) anda sudah boleh memulakan bisnes Shaklee. Tiada modal lain dan tak perlu simpan stok. Tak reti bisnes? Jangan risau. Saya juga bermula dari ZERO. It’s always from zero we become a HERO.  Jika anda MAHU dan tekad untuk mengubah hidup anda , anda pasti MAMPU melakukan bisnes ini seperti yang lain. Setiap pendaftaran bersama saya, anda akan dibimbing di dalam group bisnes yang cukup ekslusif di mana anda akan belajar dan membina ilmu tentang segalanya untuk menjadi distributor Shaklee yang berjaya. Sudah ramai yang menjadikan bisnes Shakleeini sebagai sumber pendapatan utama apabila bonus yang diperolehi daripada Shaklee lebih daripada gaji bulanan mereka. Dan tidak kurang juga yang telah mencapai peringkat yang tertinggi dalam usia yang cukup muda (usia 20-30an). Bersama-sama kami, bukan sahaja anda dapat membina personaliti yang berjaya di mata manusia, tetapi kami juga mahukan kita semua cemerlang di akhirat sana. Dan yang paling best, bisnes ini bisnes anda. Sebanyak mana anda usahakan, sebanyak itulah yang anda akan dapat. Dan tidak mustahil, suatu hari nanti bonus anda akan melebihi saya jika anda berusaha gigih. Jadi, fikir apa lagi? Jom kita sama-sama membina MOMENTUM untuk menjadi insan yang cemerlang.
Berminat? Hubungi farafadzil@gmail.com atau sms/whatsapp 012-357 9599 untuk menjadi ahli Shaklee dan memulakan langkah mencapai financial freedom sekarang! 🙂
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah dari sebarang penyakit.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company