Nak order? Hubungi 012-3579599

Posts Tagged jana pendapatan dari rumah

Jana Pendapatan Tanpa Limit Dengan CHARM Empire

Jana pendapatan dengan shaklee

Tahun 2018 dijangka tahun yang lebih sukar. Jadi, kalau ada sesiapa nak jana pendapatan tanpa limit dengan CHARM Empire, kakfar memang sangat-sangat alukan. Tak larat dah nak berjimat kan? Harga minyak dan barang semakin naik. Tapi, gaji kita tak naik sebanyak mana pun. Kan best kalau income

Read more

Kenapa Kita Perlu Berbisnes?

kenapa kita perlu berbisnes

Ada banyak faktor kenapaย kita perlu berbisnes walaupun sudah ada pekerjaan tetap. Untuk ibu-ibu berkerjaya seperti saya, faktor utama yang mendorong kamiย untuk berbisnes selalunya adalah kerana ANAK. Sebagai ibu, kita kalau boleh mesti nak berikan yang terbaik untuk anak-anak. Prioriti ke atas keluarga mesti akan kita letakkan di

Read more

Pengajaran Kisah Mah: Isteri Penat, Apa Yang Suami Boleh Bantu?

Isteri Penat Apa Yang Suami Boleh Bantu

Kisah Mah yang menjadi viral baru-baru ini patutnya dijadikan pengajaran. Daripada mencari perempuan lain, sepatutnya si suami boleh berfikir, kalau isteri penat, apa yang suami boleh bantu?ย Kalau tak boleh sangat nak buat kerja rumah pun, banyak lagi cara lain yang boleh dilakukan. Contohnya, macam dalam video ni:

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

December 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers