Nak order? Hubungi 012-3579599

Mask Collagen Powder Shaklee… Memang Terbaekk!!

Cuti sekolah dah start arini. Mesti ramai yang ada jemputan kenduri kahwin kan? Mesti nak pakai baju vogue2 kan? Tapi kalau baju je cantik tapi muka macam orang sakit, kulit kusam, berkarat, tak berseri… tak best jugak kan?

So arini nak share satu cara untuk ‘servis’ kulit muka kita dengan segera supaya liang-liang pori mengecil, kulit nampak cerah, lembut, tegang, gebu. Mulus gitteww…

Tips ni saya pelajari semasa menghadiri bengkel nutrisi shaklee pada bulan lepas. Tak lain tak bukan mestilah MASK collagen powder Shaklee!

Nak membuat mask ni memang very simple. As simple as ABC!

Cara-cara membuat mask Collagen Powder Shaklee

mask shaklee collagen powder

 

Bahan-bahan:

Yang anda perlukan hanyalah:

  1. 1/3 sachet Shaklee Collagen Powder.
  2. Toner (any toner).

Cara membuatnya:

  1. Campurkan kedua-dua bahan ini di dalam bekas.
  2. Kemudian sapu ke seluruh bahagian muka anda.
  3. Biar selama 15-30 minit.
  4. Bilas sehingga bersih.

Bi iznillah… anda akan rasa kulit muka lebih bersih, cerah, lembut dan licin dan sudah pastinya akan pergi ke kenduri dengan rasa yang lebih yakin! πŸ˜€

So, apa tunggu lagi? Cubalah sendiri πŸ™‚

Kalau anda belum memiliki Shaklee #collagenpowder ini, anda boleh membelinya secara online di sini.Β AtauΒ anda juga boleh menghubungi RahsiaVitaminIbu.comΒ di talian 012-3579599 (Puan Fara Fadzil) atau emailkan kepada rahsiavitaminibu[at]gmail.com untuk sebarang pertanyaan atau mengetahui promosi collagen ini yang terkini. Penghantaran dilakukan ke seluruh Malaysia melalui GDEX dan poslaju manakala perkhidmatan COD untuk mereka yang berada di sekitar Ulu Kelang.

Saya dah ber-mask collagen hari ini, anda bila lagi? πŸ˜‰

2 Comments
  1. Kulit sis nampak cantik.
    Selalu amalkan ni ke?
    Nak Follow blog tapi x jumpa button.
    DOne follow Google.

    • alhamdulillah..terima kasih πŸ™‚
      sekali sekala ada jugak bermasker..
      tapi biasanya collagen ni saya minum je..
      jaga dari dalam gituu..hehe

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company