Nak order? Hubungi 012-3579599

COLLAGEN DAN MEAL SHAKES: 2 PROMOSI DALAM 1 BULAN SEPTEMBER 2014

“C’est du jamais vu!” Bak kata orang peranchis.

Translate: Belum pernah berlaku sebelum ini! – Shaklee Malaysia buat pertama kalinya membuat promosi 2 jenis produk sekaligus dalam satu bulan yang sama.

Promosi Shaklee September 2014

Untuk bulan september 2014, istimewa untuk semua yang ingin kacak dan jelita serta anak2 yang sihat dan cergas – 2 produk yang menjadi promosi pada bulan ini adalah SHAKLEE COLLAGEN POWDER dan juga MEAL SHAKES!

Promosi september 2014, promosi collagen, promosi mealshakes

PROMOSI COLLAGEN

Untuk Shaklee Collagen Powder, promosi istimewa bulan ini adalah:

BELI 6 KOTAK SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP) PERCUMA 1 yang bernilai RM298.

Bonus: Bermula dari pembelian 3 kotak SCP, anda layak mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA. Sila hubungi RahsiaVitaminIbu.com melalui Sms/Whatsapp 012-3579599 (Puan Fara Fadzil) untuk mengetahui caranya.

SCP sangat baik dalam menyokong ketegangan kulit, menganjalkan payudara, melicin dan menggebukan kulit, mencerah, sebagai anti-penuaan dan banyak lagi….

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Shaklee Collagen Powder ini, boleh KLIK SINI.

Untuk menikmati promosi BUY 6 FREE 1 Collagen,  sila hubungi RahsiaVitaminIbu.com melalui Sms/Whatsapp 012-3579599 (Puan Fara Fadzil).

Untuk membeli sendiri Shaklee Collagen Powder dengan kuantiti yang berlainan secara online, KLIK SINI.

PROMOSI MEAL SHAKES

Untuk Meal Shakes pula, promosinya lebih istimewa kerana anda hanya perlu:

BELI 3 MEAL SHAKES untuk PERCUMA 1 yang bernilai RM113.75!

Ya! Hanya tiga. Tak perlu beli sampai 6 untuk mendapat percuma 1. Meal Shakes menjadi kegemaran dan pilihan ramai ibu-ibu yang mempunyai masalah anak yang sering jatuh sakit (sistem imun lemah), asthma, sembelit dan kurang selera makan. Ia juga menjadi pilihan warga emas yang tidak mampu mengunyah kerana Meal Shakes menyediakan protein, vitamin dan mineral yang mereka tidak boleh dapatkan dari makanan.

Untuk informasi lebih lanjut tentang meal shakes, sila KLIK sini.

Untuk membeli promosi BUY 3 FREE 1 Meal Shakes, sila RahsiaVitaminIbu.com melalui Sms/Whatsapp 012-3579599 (Puan Fara Fadzil).

Untuk membeli Meal Shakes dalam kuantiti yang berlainan sendiri secara online, KLIK SINI.

Menarik kan promosi pada bulanSeptember  ini?

Jadi, jangan ketinggalan untuk mendapatkan kedua-dua item promosi collagen dan mealshakes ini dengan segera!

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, pesanan dan pengesahan harga, sila hubungi RahsiaVitaminIbu.com melalui sms/whatsapp 012-3579599 (Puan Fara Fadzil) atau emailkan kepada rahsiavitaminibu[at]gmail.com.


*Produk ini tidak merawat, menyembuh, mendiagnose atau mencegah mana-mana penyakit. Sila dapatkan nasihat dari pakar kesihatan untuk sebarang permasalahan yang anda alami.

2 Comments
  1. Double promotion yg sgt menarik!! bkn mak je dpt maintain cantik, anak-anak pun dpt kekal sihat…

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company