Nak order? Hubungi 012-3579599

Cara Naikkan Hb Dari 8.7 Kepada 11 Dalam Masa Dua Minggu Sampai Nurse Pun Terkejut

Siapa-siapa yang mengandung yang melakukan pemeriksaan di Klinik Kesihatan pasti pernah ‘dimarahi’ oleh JMΒ kalau dia mendapati kandungan hemoglobin (hb) dalam badan si ibu rendah, kurang daripada 11. So, apa nak buat?

Jangan gusar.. Di bawah ni, ada kisah benar dari Puan Aya Chalo tentang cara naikkan Hb dari 8.7 kepada 11 dalam masa dua minggu sampai nurse pun terkejut!

Jom tengok apakah yang beliau telah lakukan…

Risiko dan simptom anemia semasa mengandung

Alhamdulillah..tahniah kepada Puan Aya Chalo kerana berjaya bebas dari anemia semasa mengandung dengan vitamin ibu hamil yang semulajadi. Ibu-ibu hamil di luar sana jangan ambil enteng ye kalau ada masalah anemia ataupun hb rendah ni. Tahu tak, kalauΒ ibu-ibu tidak mengatasi isu anemia ini dengan segera, anda akan terdedah dengan risiko yang sehingga boleh membawa maut! Atau paling tidak pun, anemia ini boleh membawa risiko kepada:

  • Kelahiran bayi pramatang ataupun kurang berat
  • Pemindahan darah akibat tumpah darah/kehilangan banyak darah semasa melahirkan bayi
  • Kemurungan selepas bersalin ataupun meroyan
  • Mendapat bayi yang mempunyai masalah anemia
  • Mendapat anak yang mengalami kelembapan pertumbuhan

Anemia Semasa Hamil

Jadi, berjaga-jagalah jika anda mempunyai simptom-simptom anemia seperti berikut:

  • Kulit, bibir dan kuku yang pucat
  • Sentiasa merasa letih dan lemah
  • Mudah sesak nafas atau semput
  • Sering berdebar-debar atau jantung berdegup laju
  • Sukar untuk fokus

Naikkan Hb Macam Puan Aya Chalo

Jadi, kalau ada yang masih terbelenggu dengan isu anemia ini, bertindaklah seperti Puan Aya Chalo untuk membebaskan diri daripadanya. Anda boleh mendapatkan apa yang Puan Aya Chalo secara online dengan menekan butang di bawah ini:

order set tenaga

Atau anda boleh menghubungi saya untuk pertanyaan lanjut dan pesanan di 012-3579599. Penghantaran COD percuma disediakan di kawasan sekitar Ulu Kelang – Taman Melawati, Taman Permata, Keramat AU, Wangsa Maju, Setapak, Sri Rampai, Setiawangsa, Taman Melati.

Jaga diri baik-baik ye ibu-ibu semua πŸ™‚

Till then,

Fara Fadzil

 

 

Pengedar Shaklee No. 2 di Kuala Lumpur

Shaklee ID: 860722

012-3579599

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

December 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers