Nak order? Hubungi 012-3579599

Keistimewaan ESP Shaklee

Apa yang anda dapat jika memilih ESP Shaklee?

Terdapat pelbagai lambakan protein soya di pasaran , tetapi mengapa ramai yang memilih protein ESP Shaklee? Apakah yang membezakan ESP Shaklee dengan produk yang lain? Dan mengapa anda juga harus memilih ESP Shaklee?
  • ESP lengkap dengan 9 asid amino perlu yang tak boleh dihasilkan sendiri  oleh badan manusia dan perlu diambil daripada pemakanan seharian kita.
  • ESP dihasilkan daripada non-GMO soya yang ditanam dan diproses secara organik tanpa sebarang perubahan genetik atau penggunaan bahan kimia mahupun racun perosak.
  • Dalam proses pembuatan serbuk ESP, kacang soya dibersihkan dengan menggunakan air yang bersih dan bukan dengan alkohol yang boleh menyingkirkan kandungan isoflavon di dalam soya tersebut.
  • Pembuatan ESP dilaksanakan pada suhu yang rendah. Ini menjamin kualiti protein kerana pada suhu yang tinggi (>40⁰C),  khasiat protein akan rosak atau terurai.
  • ESP merupakan minuman protein yang rendah lemak (1 gm sahaja) dan tiada kolestrol.
  • ESP juga mempunyai indeks glisemik yang rendah iaitu 39 yang amat sesuai untuk pengawalan gula normal dalam darah.
  • ESP mengandungi 5 vitamin B, ditambah kalsium dan 10 gram karbohidrat untuk tenaga.
  • Terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga yang berjam-jam lamanya untuk kehidupan yang aktif.
  • Paling penting – tiada perasa, pemanis, pewarna mahupun pengawet tiruan
Ada kesan sampingan ke? Mestilah ada! Tapi yang BAIK-BAIK je! InsyaAllah..
Antara faedah jika anda memilih ESP adalah:
  1. Kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri. 😀
  2. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka.
  3. Memberi tenaga berpanjangan, menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
  4. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
  5. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
  6. Menyokong kesihatan imunisasi badan.
  7. Mengawal paras kolestrol.
  8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  9. Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak.
  10. Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan anak anda akan cepat kenyang dan kurang meragam.
  11. Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.
  12. Untuk yang mengalami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.

BEST tak? Best kan?kan?kan? Cubalah dulu..tak cuba, tak tahuuu…hehehe. Ramai dah yang cuba, ramai jugak yang continue. 🙂

Hubungi farafadzil@gmail.comuntuk pertanyaan lanjut dan mendapatkan sesuatu yang lebih istimewa bagi setiap pembelian ESP pada bulan Oktober 2012 ini.

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah dari sebarang penyakit.
2 Comments
  1. Hi fara! Thanks drop by my blog. I dah bersalin. I berminat le nk tau set berpantang shaklee tu cmne? Skrg ni dh hri ke4 berpantang. I ada mslh bgkak susu, susu mcm ade, tp susah kuar. Ksian bb i, dia meraung2 lpr. Blh u emel kt i tk info ni. My emel : syeedasobbihi@gmail.com.

  2. Hye Puan Syeeda!

    Congrats on your newborn n thanks for asking..I dah emel info pasal set pantang to ur email. Check it out ya! 😉

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company