Nak order? Hubungi 012-3579599

Idea Untuk Hadiah Sempena Hari Ibu

Setiap hari Ahad minggu kedua dalam bulan May, pasti kita di Malaysia akan melakukan sambutan Hari Ibu. Hari yang dikhususkan bagi memperingati jasa dan pengorbanan insan yang telah melahirkan kita, membesarkan kita, mencurahkan kasih sayang yang tidak berbelah bagi, yang menerima kita seadanya… Tapi, bukanlah bermaksud hari-hari yang lain tu kita tak mengingati ibu..cuma pada hari ibu ini, semua ibu di dunia ini diraikan sekali bersama-sama.

Kalau nak dikirakan, tiada apa pun di dalam dunia ini yang dapat dijadikan hadiah bagi membalas segala jasa dan pengorbanan seorang ibu. Tetapi, saya yakin kita semua akan cuba dan berlumba-lumba untuk memberikan yang terbaik bagi melihatnya gembira, sihat dan dapat sentiasa bersama-sama kita. Dan itu termasuklah dengan memberi hadiah pada hari-hari yang istimewa. Betul tak? Nak bagi  hadiah setiap hari mungkin melampaui kemampuan kebanyakan orang..jadi pada hari-hari seperti hari ibu inilah kita menunjukkan ingatan dan tanda kasih sayang untuk insan yang kita cintai ini.

Idea Hadiah Untuk Ibu

Jadi, sempena Hari Ibu yang bakal menjelang ni, RahsiaVitaminIbu ingin memberikan idea hadiah yang lain dari yang lain. Bukan sejambak bunga atau sebiji kek. Bukan juga set pinggan mangkuk atau perfume yang terkini. Itu semua sudah terlalu cliche.  Tetapi, sesuatu yang dapat membantu memelihara kesihatan orang tua kita. Saya yakin tak semua orang berpeluang untuk tinggal berhampiran ataupun serumah dengan ibu. Ramai yang tidah berkesempatan untuk lebih kerap menjenguk ibu dan menjaganya. Jadi, apa kata hadiahkan pada ibu kita  supplement atau vitamin yang dapat memelihara kesihatannya. Mahu atau tidak, kekuatan dan daya tahan seseorang itu pasti akan semakin berkurangan apabila dia semakin meningkat usia. Justeru, dengan pengambilan supplement yang konsisten, insyaAllah ia dapat membantu memelihara kesihatan ibu kita dengan lebih baik. She will age gracefully bak kata omputih..hihihi..Tapi, jangan salah sangka ye..saya tak kata ibu anda tua atau sakit ye so dia kena ambil supplement..NO!  NO! NO! Supplement dan vitamin juga sesuai untuk ibu yang masih muda dan cergas bertenaga bagi membantunya untuk sentiasa sihat 🙂

idea hadiah untuk hari ibu, selamat hari ibu

So, antara idea supplement yang boleh dihadiahkan untuk ibu  ialah:

  1. Vivix – antioksidan yang menyokong kesihatan secara menyeluruh.
  2. Carotomax – untuk membantu meningkatkan kesihatan mata.
  3. Ostematrix – untuk kekuatan tulang dan mencegah osteoporosis.
  4. Advanced joint health tablet – untuk membantu melegakan sakit sendi.
  5. Garlic – sebagai antibiotik semulajadi dan membantu mengawal tekanan darah.
  6. Omega Guard – untuk menyokong kesihatan jantung, mengawal kolestrol, dan kekuatan memori.
  7. ESP – protein dengan indeks glisemik yang rendah untuk memberi tenaga dan membantu mengawal kandungan gula dalam darah.
  8. B-complex – bagi membantu memberikan tenaga dan menlancarkan peredaran darah.
  9. Meal shakes – sumber multivitamin untuk membantu melengkapkan nutrisi yang tidak dapat diperolehi atas ketidakupayaan untuk mengunyah.
  10. Performance drink – membantu memberikan tenaga dan mengekalkan elektrolit dalam badan bagi mengekalkan hidrasi.
  11. Collagen powder – bagi membantu mengekalkan keanjalan kulit dan kecantikan wajah.
  12. GLA Complex – bagi membantu keseimbangan hormon.

Dan BANYAKKKKK lagi!!!

So, dah dapat idea untuk hadiah hari ibu buat ibu atau isteri yang tercinta?

Jika anda masih ragu-ragu atau mungkin juga rambang mata untuk memilih supplement yang terbaik, jangan segan-silu untuk menghubungi RahsiaVitaminIbu di rahsiavitaminibu[at]gmail.com atau di talian 012-3579599 ok! Anda pasti akan mendapat consultation yang terbaekkk punye! 😀

Selamat Hari Ibu buat semua ibu di dunia!

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

August 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers