Nak order? Hubungi 012-3579599

Daftar Ahli Shaklee – Semudah Menjadi Ahli Aeon Tapi Lagi Best!

28/11 ni ada aeon card (dulu jcard) sale kat aeon (dulu jaya jusco) wangsa maju. Every purchase rm100 bole dapat rm5/rm10 punye voucher. One of the reasons saya suka shopping kat aeon ni sbb nilah. Shopping2 dpt kumpul points..dapat voucher..jimat! Time org lain beli mahal..sape yg ada aeon card dpt beli murah. Best! Best!

Sama jugaklah dengan Shaklee. Mula2 saya join dulu bukan sbb nak buat side income pun. Tapi sebab nk privilege dapat beli vitamin dengan harga ahli. Sbb lagi murah! Bila murah, nak shopping vitamin utk orang tersayang pun tak berkira. Adik beradik, kawan2 pun bnyk tumpang sekaki. Bila dah banyak shopping utk diri sendiri, mak ayah, adik beradik, kawan2..dapatla banyak kumpul uv..bila cukup uv..dapatla bonus Shaklee. Minimum bonus Shaklee bagi bila cukup uv is dalam rm23++.

Sedangkan dapat rm5/rm10 voucher aeon pun dah hepi, bila dapat lebih dr rm20 lglah hepii. Lagiilaa best! Best! Best! Yelah..sape nak bagi..kan? (Haha..teringat lagi rasa ‘perak’ masa first time dapat cek dari Shaklee).

Dan apa yang bertambah2 best lagi, tak perlu pun pegi branch nak beli vitamin. Tak payah beratur kat kaunter. Tak payah bersesak2 dengan traffic jam dan org segala. Semuanya boleh beli online aje..n Shaklee akan hantar kat kita. Tak kira beli satu barang ke 100 barang ke..flat rate postage rm10 untuk Semenanjung and rm20 untuk sabah sarawak. Silap2 boleh dapat free postage takpun free vitamin macam bulan lepas dan bulan ni. Jimat duit minyak. Jimat tol. Jimat masa.

So, siapa2 pengguna Shaklee yang masih belum jadi ahli..saya galakkan sangat2 untuk daftar jadi ahli..sbb banyak faedahnya walaupun untuk makan sendiri..jgn ingat daftar ahli Shaklee hanya untuk orang yang nak buat bisnes saja πŸ™‚

Tak mahal pun RM75 untuk Semenanjung Malaysia dan RM85 untuk Sabah dan Sarawak. Tapi, just a piece of advise.. Pilihlah sponsor yang berilmu sebab anda pasti perlukan consultation dan guide untuk pengambilan supplement yang betul.

Jika anda mahu bersama-sama saya, sila hubungi farafadzil [at] gmail.com atau sms/whatsapp 012-357 9599. InsyaAllah, saya akan lakukan yang terbaik untuk membimbing anda. Hidup memberi tanpa syarat pasti akan menerima tanpa had πŸ™‚

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah dari sebarang penyakit.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

September 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company