Nak order? Hubungi 012-3579599

7 tahun jerawat teruk di muka, masih adakah cara untuk mengatasinya?

Masih adakah cara untuk mengatasi masalah jerawat teruk di muka yang telah berlarutan sehingga 7 tahun?

Jawapannya, YA, ADA!

cara atasi masalah jerawat

Kalau tak percaya, meh baca testimoni kat bawah ni.. 🙂

Alhamdulillah.. selepas mengamalkan Set Kulit Cantik Shaklee, wajah Cik Norizan kembali bebas parut dan jerawat.

Produk Shaklee mana yang beliau amalkan?

Mari kita tonton video ini pula 🙂

Best kan? Walaupun agak mengambil masa tapi Alhamdulillah, setelah mengamalkan Vita-E Complex, Sustained Release Vita-C Plus, GLA Complex, Collagen Powder dan Set Penjagaan Wajah Nutriwhite, Cik Norizan berjaya menghilangkan jerawat dan bekas parut yang dah 7 tahun menapak di muka. Biarlah lambat asalkan selamat. Kalau nak pulih dengan bahan2 semulajadi, prosesnya juga perlu berlaku secara secara semulajadi tanpa bahan kimia merbahaya. InsyaAllah, kesan positif yang ditunggu-tunggu akan pasti tiba! 🙂

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk-produk yang Cik Norizan amalkan, bolehlah hubungi saya di 012-3579599 ye! Walaupun sekarang terasa hodoh seperti katak puru, insyaAllah masih ada peluang bertukar menjadi secantik puteri raja! 🙂

Last but not least,

IMG_0053

Love,

Fara Fadzil

 

 

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

012-3579599

SID: 860722

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

August 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company