Nak order? Hubungi 012-3579599

YOUTH – Skincare Untuk Semua Jenis Kulit

Pada bulan Mac depan, jualan untuk YOUTH – skincare yang sesuai untuk semua jenis kulit akan dibuka kepada orang ramai. Korang mesti grab tau. Sebab skincare ni BEST gilerr! BEST SANGAT222222!

Alhamdulillah, masa Shaklee Business Leaders National Conference Sabtu lepas, kakfar bertuah sebab dapat beli set YOUTH ni dan jadi antara orang pertama yang menggunakan skincare yang superb ohsem ni.

YOUTH Skincare

Seriously!

Dalam banyak-banyak skincare yang ada di pasaran, tak kira local ataupun international, bagi kakfar tak ada yang boleh tandingi lagi ke-bestest-an YOUTH skincare yang Shaklee akan lancarkan kepada orang ramai Mac depan.

Sebab YOUTH ni memang best sangat2! Sesuai untuk semua jenis kulit, tak kira lelaki atau perempuan dan peringkat umur dari 20an hingga warga emas.

Masa BLNC sabtu lepas, kakfar dapat dengar, tengok, rasa dan cuba sendiri YOUTH ni. In fact, kakfar sendiri dah 3 hari guna set YOUTH yang kakfar beli masa tu. Dan setakat ni, kakfar memang sangat2 puas hati. Kulit rasa lebih lembut, licin, tak melekit, rasa ringan je. Walaupun rushing berpeluh-peluh setiap kali pergi balik kerja,  muka tak berminyak-minyak. Tak rasa gatal-gatal ataupun rimas. Best kan?😍🀩

YOUTH shakleeBila kakfar cakap macam ni, korang mungkin ingat kakfar β€˜bias’. Walaupun of course tak langsung! Tapi, takpe. Cuba baca info-info yang kakfar nak kongsi di bawah ni pula.

Apa ada pada YOUTH sampai kakfar rasa SEMUA ORANG patut memilikinya?

Bagi kakfar, yang paling best adalah proprietary YOUTH COMPLEX tu sendiri. YOUTH COMPLEX ni adalah campuran ekstrak daripada:
❀ Muscadine Grape (yang ada dalam Vivix viral tu)
❀ Lotus Japonicus
❀ Apple stem cell
❀ Schisandra Chinesis Fruit
❀ Vital Repair Complex

Kelima-lima ekstrak bahan ini menjadikan YOUTH dapat memberi manfaat antioksidan, vitamin untuk melindungi kerosakan kulit, dan kuasa untuk membaiki dan memperbaharui sel dan menghasilkan kolagen dengan cepat.

Ujian klinikal YOUTH bukan saja menunjukkan 100% wanita kelihatan lebih muda selepas menggunakan set penjagaan kulit ini, malah 2/3 daripada mereka nampak 10 TAHUN LEBIH MUDA dari usia mereka yang sebenar! 😍😍🀩🀩

Hebat sangat kan?

Yang lagi best lagi, YOUTH ini dijamin:
βœ… bebas dari 1500 jenis bahan kimia merbahaya yang selalu dijumpai dalam kosmetik
βœ… 100% berasaskan tumbuh-tumbuhan
βœ… bebas gluten
βœ… tidak melibatkan sebarang kekejaman (tiada ujian ke atas haiwan).

YOUTH skincare

Dan YOUTH ada 8 patents dan patent-pendings, yang bermaksud segala kelebihan yang terdapat pada YOUTH ini, kita takkan dapat rasa kalau kita gunakan skincare lain.

Sebab tu Shaklee mengambil masa sehingga 8 tahun untuk membuat ujikaji dan memastikan YOUTH benar-benar selamat dan berkesan ke atas semua jenis kulit sebelum ia dipasarkan. Apa sahaja jenis dan masalah kulit yang anda sedang hadapi sekarang, insyaAllah YOUTH mampu menyelesaikannya.

Best ke best?

Nak cuba? Boleh preorder dari kakfar sekarang dan menjadi antara orang terawal untuk merasai kehebatan YOUTH ni dan menyelesaikan segala masalah kulit yang anda alami.

Just klik πŸ‘‰πŸ» www.wasap.my/+60123579599

Love,

Fara Fadzil

 

 

@kakfar | SID 860722

012-3579599

Founder of #CHARMEmpire

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

April 2018
M T W T F S S
« Feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company