Nak order? Hubungi 012-3579599

Vivix – The Super Power Antioxidant yang Semua Orang Perlukan

Morning! 🌞💐

This is my favourite supplement. Apa lagi kalau bukan Vivix, the super power antioxidant yang semua orang perlukan. Pagi-pagi, sebelum pergi kerja mesti saya ambil satu sudu kecil tonik anggur ni dulu.

Fuhhh.. memang sedaps sangat tau, i tell u.. 😋😋

Rasa masam2 anggur giteww ❤️🍇


Vivix antioksidan terbaik

Khasiat Vivix

Khasiatnya?

1001 khasiat boleh kita dapat daripada tonik ni. Super power antioksidan katakann.. 😍😍

Dia boleh bantu kuatkan pertahanan sel, boleh tingkatkan tenaga sel, boleh bantu baiki sel2 yang rosak, boleh bantu optimimumkan keupayaan sel dan macam2 lagilah..

Khasiat Vivix

So, bila sel kita kuat, cekap, bertenaga, power… takdelah kita senang nak jatuh sakit. Badan bertenaga. Kulit pun jadi cantik. Orang yang sakit pun kalau amik tonik ni, insyaAllah akan lebih bertenaga dan cepat sihat.

Sebab tu tak kira orang yang masih sihat atau yang ada menghidap penyakit kronik selalu jadikan Vivix ni sebagai kawan baik. Ia adalah satu ikhtiar untuk sihat daripada pelbagai jenis penyakit seperti gout, stroke, kanser, diabetes,  jantung, sakit sendi, mata, buah pinggang, sakit saraf dan darah tinggi. Kandungan antioksidannya tinggi menjadikannya satu supplemen anti penuaan yang paling berkesan di abad ini.

Kebaikan

Bahan Utama Vivix

How can Vivix be so powerful? Bagaimana tonik anggur ni boleh jadi satu antioksidan yang sangat berkuasa? Tak lain tak bukan, kekuatan Vivix terletak pada 4 bahan utama yang terkandung dalam tonik ini:


Bahan Utama Vivix

1) Anggur Muscadine

Anggur muscadine adalah anggur liar yang sangat istimewa. Ia mempunyai sumber terbaik antioksida dan anti radang dan mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti baik untuk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah, melambatkan proses penuaan, mencegah kanser serta sebagai anti-virus dan anti bakteria.

Korang tau tak harga untuk sebiji anggur ni RM100 .. Bukan sekilo ok tapi SEBIJI.. Sekali ngap je pun dah abes. So, baik amik Vivix.

2) Purple Carrot

Purple carrot atau lobak ungu ini mempunyai sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytochemical. Ia juga mengandungi anthocyanins (antioksidan mustajab) yang bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung,. Asid klorogenik yang terkandung di dalamnya bertanggungjawab mengurangkan risiko diabetes.

Dalam kajian yang dibuat oleh Universiti Queensland, jus purple carrot didapati berkesan untuk merendahkan tekanan darah, menstabilkan bacaan gula dalam darah pesakit kencing manis dan juga boleh membantu penyakit hati dan jantung. Jarangkan tengok lobak ungu ni.

3) European Elderberry

Kajian di Austria University of Graz mendapati bahawa elderberry ekstrak mengurangkan pengoksidaan lipoprotein berketumpatan rendah (LDL) kolesterol. Pengoksidaan kolesterol LDL yang terbabit dalam atherogenesis , sekali gus menyumbang kepada penyakit kardiovaskular.

Selain menurunkan kadar kolesterol, European Elderberry juga mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi dan sangat bermanfaat untuk melawan jangkitan virus dan bakteria. Ia boleh membantu mencegah kanser, meningkatkan sistem imun, mengawal diabetes serta meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.

4) Japenese Knotweed

Keaslian resveretrol dalam vivix shaklee adalah sebanyak 98% yang diekstrak dari Japanese Knot Weed (Polyganum Cuspidatum). 6 kali ganda dari resveretrol tau. Ia digunakan untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

So, boleh nampakkan? Bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan Vivix ni bukan yang sembarangan. Semuanya ekslusif dan melalui proses kajian yang sangat teliti. Sangat sukar nak jumpa dekat pasaraya kita kat Malaysia ni. Nak buat pun, bukannya main blend macam tu je tau.. Banyak ujian keselamatan dan keberkesanan yang dilakukan. Kalau tak takdelah keluar 5 patents hanya untuk Vivix ni sahaja. Hebat kan? Kita tak boleh jumpa khasiat anggur muscadine dalam produk lain misalnya, sebab ia adalah hak ekslusif Shaklee sahaja.

Jadi, kalau nak dapatkan khasiat antioxidant yang super power, jalan yang paling senang dan jimat masa dan tenaga adalah dengan mendapatkan sebotol VIVIX. Yang paling saya suka sekali, tonik ni tak payah ambil banyak-banyak pun. Hanya perlu ambil satu sudu kecil sahaja sehari untuk dapat segala khasiat resveratrol yang sangat baik untuk badan kita.

Kena cuba, baru uols tahu betapa bestnya tonik ni cenggini 👍🏼👍🏼👍🏼 haa… 😆

Siapa lagi pernah guna atau memang amalkannya? Cer citer pengalaman korang kat komen..

Yang belum lagi, kalau teruja nak cuba, meh dapatkannya dengan menghubungi 012-3579599 atau beli secara online di sini.

http://bit.ly/2gwvb6h

http://bit.ly/2gwvb6h

http://bit.ly/2gwvb6h

Till then,

Fara Fadzil

 

 

SID: 860722

#shakleeulukelang

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

September 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers