Nak order? Hubungi 012-3579599

Testimoni – Bukti Shaklee Collagen Powder Hilangkan Jeragat!

JERAGAT, BINTIK HITAM, BLACKHEADS, COMEDO..semuanya merujuk kepada perkara yang sama iaitu tompok-tompok hitam yang disebabkan oleh melanin yang terkumpul dan menjadi coklat tua atau muda. Puncanya??

  •  Terkena pancaran UV matahari yang menyebabkan kelebihan pigmen. Kita ni dok kat garisan khatulistiwa, memangla sah -sah dapat 12 jam matahari sepanjang tahun. Dulu-dulu, selalu jugak nampak orang berpayung bila hari panas terik. Sekarang ni ada??Pakai Rayban adalah..hehehe. Anyway, takdelah takde langsung orang pakai payung… tapi tak seramai macam zaman kecik2 dulu. Pergi sekolah sesi petang pun mesti bawa payung. Tapi, sekarang ramai orang pakai payung untuk elak hujan aje. Dah tu, camnerlaa tak ramai orang sekarang berjeragat??
  • Hormon yang tidak seimbang akibat mengandung atau menopaus. Hmm..yang ni pun memang ramai yang mengalaminya. Lepas je bersalin, hormon jadi ‘weng’ gituu. Menopaus tu memang sedia maklumlah. Memang macam-macam simptom yang jadi bila dah/baru nak menopaus ni. (Selingan: Bagi yang mengalami masalah ketidakseimbangan hormon ni, saya sarankan sangat2 amik GLA Complex untuk menstabilkannya kembali atau sekurang-kurangnya menjadikan ia lebih terkawal).
  • Gelisah dan tidak cukup tidur. Stress lah tu kot sampai tak boleh tidur. Kalau tak cukup tidur, memang muka tak bermaya je. Kulit tak terjaga. Jerawat dan jeragat pun senanglah nak naik.
  • Menggunakan make-up yang tidak berkualiti dan bermutu rendah. Awas ye! Mekap- mekap camni biasanya banyak menggunakan bahan kimia yang tidak selamat untuk kulit kita. Jangan katakan jeragat, kanser kulit pun kita boleh dapat tau!
  • Disebabkan oleh masalah pada limpa. Hmm…limpa ni fungsinya macam filter, menukarkan darah lama kepada yang baru. So, kalau ada banyak sangat jeragat tu, hati-hatilah! Anda mungkin sedang menghadapi dengan penyakit yang berkaitan dengan limpa.

Anyway, tak kiralah sikit ke..banyak ke…Stressnyerrr lah bila ada jeragat ni kan? Nampak kulit tak bersih, kusam, kotor (eh..samalah dengan tak bersih tadi tu kan?haha)..pendek kata, TAK CANTIKlah! SEMAK MATA memandangnya. Dahlah warna hitam pulak tu! Eeeee…yucks! Kalau nak ikut petua orang dulu-dulu, buat itu ini untuk hilangkan jeragat, macam renyahhh laaa pulak. Lagipun, macamlah ada masa sangat nak buat kan?Hehehe…

Nasib baiklah sekarang ni dah ada Shaklee Collagen Powder ni. Senang je nak bancuh. Mudah larut, cepat serap. Kalau letak dalam air tu, tak payah kacau pun dah boleh larut. Mana taknya, molekulnya sangat ringan..1000+ Dalton je..tu yang Shaklee Collagen Powder ni cepat menunjukkan kesan.Sebab senang diserap ke kulit. Nak hilangkan jeragat pun bolehhh. Tak caya..cer baca testimoni pengguna Shaklee Collagen Powder kat bawah ni:

testimoni shaklee collagen powder

See?? Ni bukan main-main tau! Bukan touch up-touch up picture. Atau pakai mekap-mekap. Perubahan yang pengguna Shaklee Collagen Powder ni memang real. Memang asli! Terbaekk punya! Teruja tak?? Tak nak berjaya hilangkan jeragat macam dia ni ke??

Kalau NAK, order cepat-cepat kepada farafadzil@gmail.com atau sms/whatsapp 012-357 9599 sementara promosi hebat bulan Oktober sedang berlangsung! Jangan nanti ada yang gigit jari 😉

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah dari sebarang penyakit.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

December 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency