Nak order? Hubungi 012-3579599

Tarikh Deepavali Dalam Kalendar 2014 Salah!

Saya tak tahu orang lain, tapi saya baru sahaja tahu pada hari selasa yang lalu bahawa tarikh Deepavali yang tercetak dalam kalendar 2014 adalah salah! Haha..tertinggal ketapi betul saya! Ingatkan kalau dapat cuti hari Khamis, Β 23 Oktober 2014 bolehlah tambah satu lagi cuti hari Jumaat untuk dapatkan hujung minggu yang panjang. Tapi, rupa-rupanya tarikh deepavali yang betul adalah jatuh pada hari Rabu, 22 Oktober 2014. Huhuhu. Melepas lerr nampak gayanya… πŸ™

tarikh deepavali

Dalam kalendar tarikh deepavali 23 Oktober 2014!

Kalau korang tak percaya boleh rujuk warta kerajaan yang dikeluarkan pada 6hb Disember 2013 di siniΒ atau screen shot di bawah ni.

tarikh deepavali

warta kerajaan 6/12/2013

Kesilapan ini terjadi sebab kalendar dah lebih awal dicetak dan di-distribute kepada orang ramai sebelum warta kerajaan ini disiarkan. So, kepada siapa-siapa yang tak tahu, please take note ya. Jangan nanti tiba-tiba anda sorang-sorang je tercongok kat ofis pagi-pagi 22 Oktober 2014! Hihihi.

2 Comments
  1. Boleh pulak silap cetak..nasib i wahm je…thanks for info..

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

December 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company