Nak order? Hubungi 012-3579599

Sembelit Semasa Berpantang Sampai Serik Nak Beranak Lagi. Adakah Cara Untuk Mengelakkannya?

Mana-mana ibu yang pernah mengalami sembelit semasa berpantang pasti mengetahui betapa perit dan seksanya melalui keadaan tersebut. Adakah cara untuk mengelakkannya?

Dek kerana sembelit, sampai serik nak beranak lagi pun ada. Sudahlah najis keras, terpaksa pula duduk dalam toilet yang berlantai sejuk tu lama-lama. Sampai luka-luka keluar darah sebab nak keluarkan najis. Belumpun sembuh luka bersalin , dah ditambah pula dengan luka sembelit. Lepas tu, berangin pula satu badan sebab lama sangat duduk dalam tandas. Lalu bertambah-tambahlah seksa si ibu untuk menjalani proses pantangnya dengan baik.

Cara Elak Sembelit Semasa Berpantang

Puan Khadeejah Hasmad dalam video ini juga mengalami sembelit yang sangat teruk semasa melahirkan anak pertamanya. Namun, dia mendapat pengalaman yang 360° berbeza semasa berpantang anak kedua. Langsung tak sembelit. Luka pun cepat baik dan badan pun segera kembali cergas dan bertenaga.

Apakah rahsia beliau? Jom saksikan video di bawah ini..

Wahh!! Sungguh best pengalaman berpantang yang ibu muda ini alami kan? Dengan pilihan set bersalin yang tepat semasa berpantang anak kedua, badannya cepat kembali bertenaga, nifas cepat kering, badan cepat kurus walaupun tidak berbengkung dan paling penting tiada lagi trauma untuk ke tandas kerana sembelit!

Memang superb kan? Kalau nak alami pengalaman best macam ibu ini, cepat-cepat hubungi saya di 012-3579599 untuk pesanan 🙂

Atau kalau nak baca lagi tentang kehebatan set bersalin yang beliau amalkan, boleh klik sini dan sini.

Jangan segan-segan untuk hubungi saya di 012-3579599 untuk sebarang pertanyaan lanjut tentang produk ataupun pengalaman saya sendiri k 🙂

Saya tahu dan faham bahawa sembelit itu sangat memeritkan. Luka yang lambat sembuh juga sangat menyeksakan. Badan yang lemah semasa berpantang amat memurungkan. Sebab saya juga mengalaminya semasa berpantang anak pertama. Namun, segalanya berbeza semasa berpantang anak kedua walaupun hanya berpantang sendiri. Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar 🙂

Jadi, jangan serik untuk beranak lagi kerana tak tahan dengan dunia pantang. Kerana ada solusinya!

Salam sayang dari seorang ibu kepada semua ibu di luar sana,

Fara Fadzil

 

 

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

Shaklee ID – 860722

012-3579599

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

December 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency