Nak order? Hubungi 012-3579599

Ramuan Semulajadi Vivix Menjadikannya Tonik Anti Penuaan No. 1 Di Dunia

Ramai yang tertanya-tanya apakah yang menjadikan Vivix terkenal sebagai tonik anti penuaan nombor satu di dunia. Tak lain tak bukan kerana ramuan semulajadinya yang hebat yang melambatkan proses penuaan sekaligus membongkar rahsia untuk kekal awet muda.

vivix, anti penuaan, ramuan vivix, anti barah, antioksidan, anggur muscadine, polyganum cuspidatum, european elderberry, lobak ungu

Secara ringkasnya, Vivix merupakan sirap ataupun minuman campuran botani yang terdiri daripada 4 ramuan utama semulajadi yang hebat yang kaya dengan polifenol yang memberi kebaikan antioksidan dan anti penuaan sel. Ramuan-ramuan inilah yang menyebabkan Vivix amat bagus untuk membaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan membaiki DNA. Jangan tak tahu, hampir setiap hari radikal bebas merosakkan DNA kita..dan menyebabkan kita nampak ‘tua sebelum usia’…jadi, sebab itulah kita perlu mengambil perlindungan antioksidan yang powerful macam Vivix ni.

Ramuan Vivix

vivix, anti penuaan, ramuan vivix, anti barah, antioksidan, anggur muscadine, polyganum cuspidatum, european elderberry, lobak ungu

4 ramuan utama tersebut adalah anggur muscadine, polyganum cuspidatum, lobak ungu dan european elderberry. Dan seperti biasa, bahan-bahan utama ini sudah tentulah telah diuji secara klinikal dan ianya merupakan formula ekslusif untuk Shaklee.

  1. Anggur Muscadine/Muskat – merupakan satu-satunya jenis anggur yang mempunyai 20 pasang kromosom (anggur lain ada 19 je..) yang tumbuh hanya di kawasan Southeastern, United States. Kalau nak tahu, cuaca di kawasan itu boleh menjadi sangat dahsyat dan tidak boleh dijangkakan. Jadi, untuk bertahan di dalam cuaca yang sedemikian, anggur muscadine ini tumbuh dengan lebih besar, lebih kuat dan mempunyai kulit yang lebih tebal berbanding anggur-anggur biasa yang terdapat di pasaran. Dan disebabkan oleh pasangan kromosom yang extra inilah menjadikan anggur muscadine memberikan lebih manfaat kepada kesihatan, lebih tinggi terhadap imunisasi badan dan juga lebih kaya dengan antioksidan. Ia juga mempunyai ciri-ciri anti-kanser, menyokong kesihatan jantung dan juga mengawal kandungan gula dalam darah.
  2. Polyganum Cuspidatum – akar polyganum cuspidatum bermanfaat sebagai agen anti kemurungan, anti-kanser, merendahkan tekanan darah, merendahkan kolestrol, melambatkan penuaan dan meningkatkan tenaga.
  3. Lobak Ungu – Lobak ungu yang turut menjadi ramuan utama di dalam Vivix berfungsi sebagai pendetoks kepada hati, anti kanser, antioksidan, meredakan keradangan/inflammation dan juga menyokong kesihatan jantung.
  4. European ElderberryVivix juga dilengkapkan dengan khasiat european elderberry yang baik untuk anti bakteria, anti kuman, anti radang, kesihatan sendi dan juga penglihatan.

Bayangkan kalau takde Vivix, macam mana agak-agaknya kita nak dapatkan semua khasiat dari 4 ramuan nih ye? Memanglah ada je buah-buahan yang diimport, tapi kalau SEBIJI anggur muscadine pun dah harga ratus-ratus ringgit, entah berapa ribu pulaklah nak habis untuk dapatkan tiga lagi ramuan tu kan? Itupun baru harga sebiji anggur.. yang confirm… jangan kata sehari…tapi sekali makan pun dah habis. Katakan sehari makan sebiji anggur muscadine kita spend RM100, kalau sebulan makan?? Tak ke ribu-riban jugak abesnya. Huhuhu.. So, memang bagus sangatlah Shaklee ciptakan Vivix ni. Ambil sesudu teh sehari je pun dah cukup. Sebotol harga runcit baru RM475 tapi boleh tahan dekat 2 bulan.

Tapi, itupun ramai lagi yang rasa mahal. So, sebab tu ramai orang yang rebut beli borong time promosi macam bulan ni. Berbaloi2! Harga dua botol boleh dapat dua botol setengah. Banyak tu! Kalau biasa boleh consume 4 bulan, bila beli time promosi boleh consume 5 bulan. Tak ke best tu?

So, bagi yang berminat boleh call/sms/whatsapp 012-357 9599 atau emal rahsiavitaminibu[at]gmail.com.Β  TinggalΒ  13 hari je lagi promosi. Jangan tunggu lama2..nanti gigit jari! Dengan pembelian bersama VItamin Online Store, anda boleh menikmati pelbagai keistimewaan lain juga. Nak tahu apa dia? Belilah dulu, baru saya bagitahu.. ^-^


Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah dari sebarang penyakit.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

September 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers