Nak order? Hubungi 012-3579599

BLOG

Sembelit Semasa Berpantang Sampai Serik Nak Beranak Lagi. Adakah Cara Untuk Mengelakkannya?

Cara Elak Sembelit Semasa Berpantang

Mana-mana ibu yang pernah mengalami sembelit semasa berpantang pasti mengetahui betapa perit dan seksanya melalui keadaan tersebut. Adakah cara untuk mengelakkannya? Dek kerana sembelit, sampai serik nak beranak lagi pun ada. Sudahlah najis keras, terpaksa pula duduk dalam toilet yang berlantai sejuk tu lama-lama. Sampai luka-luka keluar darah sebab

Read more

SEGMEN PROJEK SYUKUR

Assalamualaikum.. It’s not a contest, not a give away.. tapi segmen yang mengajak kita untuk mensyukuri nikmat di sekeliling kita. Mengajak kita menambah pahala 🙂 Kalau nak join, klik banner kat bawah ni: Syarat2: 1. Buat entry bertajuk “SEGMEN PROJEK SYUKUR” 2. Copy banner & backlink ke

Read more

KEUNTUNGAN BERBAIK SANGKA – DOA, AIRMATA & FIKIR IBU

Apa yang saya bakal kongsikan tentang ‘ KEUNTUNGAN BERBAIK SANGKA’ di sini saya copypaste dari whatsapp… yang sumbernya dikatakan hasil nukilan Ustaz Ebit Lew. Sama ada benar ataupun tidak, saya mohon izin dan halalkan saya untuk berkongsi kepada lebih ramai orang lagi melalui medium blog rahsiavitaminibu.com ini… Dan

Read more

OsteMatrix – Pil Kalsium Terbaik Untuk Memelihara Kesihatan Tulang

OsteMatrix Untuk Tulang Yang Kuat

Dalam banyak-banyak supplement Shaklee, saya PALING SUKA Ostematrix. Bagi saya, Ostematrix ni bukan sahaja pil kalsium terbaik untuk memelihara kesihatan tulang, tetapi juga banyak membantu saya dalam mendapatkan tidur yang lena, bangkit dengan rasa bertenaga dan juga melancarkan proses pembuangan setiap pagi 😀 Perbezaan Ostematrix Shaklee Hebatnya

Read more

Promosi Gempak Februari – Dari Anak Sampai ke Tok Nenek Tak Terkecuali!

Promosi Februari 2015

Assalamualaikum.. Welcome February! 🙂 Sorry for the long hiatus.. ada isu teknikal dengan blog ni sampai berminggu-minggu saya tak boleh nak login 🙁 Anyway, tak sabar-sabar saya nak announce promosi gempak bulan Februari ni. Kalau dulu satu je item yang ada promosi setiap bulan, pastu dua, pastu

Read more

5 Persediaan Untuk Bersalin Yang Ibu Hamil Perlu Buat Supaya Kelahiran Anak Menjadi Kenangan Terindah

Persediaan Ilmu Semasa Bersalin

Setiap ibu hamil pasti mahukan proses bersalin yang mudah, cepat dan selamat, kan? Walaupun apa yang bakal berlaku adalah rezeki masing-masing, namun kita sebagai manusia harus dan boleh merancang agar proses kelahiran berlaku dengan lancar seperti yang kita impikan. Jom saya kongsikan 5 persediaan untuk bersalin yang ibu

Read more

Checklist Kelengkapan Menyambut Kelahiran Anak Pertama

Checklist kelengkapan menyambut kelahiran anak

“Hmmmm… sedapnyaaaaaa bau baby!!” 🙂 🙂 🙂 Itulah yang seringkali saya ungkapkan apabila ada di kalangan teman yang melahirkan cahaya mata. Bau dari syurga yang sangat harum ini pastinya membuatkan semua ibu bapa yang sedang menanti giliran untuk melahirkan anak tak sabar-sabar untuk menerima kehadiran orang baru dan menyediakan

Read more

Tarbiyah Dari Anak Syurga RKKTBC

This entry has been long overdue… Saya mahu mencoretkannya di sini sebagai peringatan buat diri sendiri dan mungkin memberi manfaat kepada mereka yang membacanya…. Alhamdulillah…segala puji bagi Allah dan setinggi-tinggi syukur saya panjatkan kepada-Nya atas kesempatan yang Dia berikan buat saya untuk melawat Rumah Kanak-Kanak Tengku Budriah

Read more

Pemenang Give Away by Fara: Power Bank PINENG 10000mAH Untuk Dimenangi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca RahsiaVitaminIbu.Com! Apa khabar semua? Sebelum saya mengumumkan siapakah pemenang bertuah GIVE AWAY yang saya lancarkan bulan lepas, rasanya belum terlewat untuk saya ucapkan kepada anda semua SELAMAT TAHUN BARU 2015. Semoga tahun ini menjadi tahun yang lebih baik buat kita

Read more

Simple 1st Giveaway Segment By Beba Ifa

  Kawan-kawan, jom join giveaway segment ni! Sharminie Amelza Suhaila Simple je 🙂 Love, Fara 012-3579599   Fara Fadzil on Google+

Read more
Page 5 of 18« First...34567...10...Last »

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

April 2018
M T W T F S S
« Feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers