Nak order? Hubungi 012-3579599

BLOG

Cara dapatkan multivitamin PERCUMA supaya tak perlu ambil MC!

Cara Dapatkan Multivitamin Percuma

Multivitamin mahal? Saya akan bagi tahu satu cara untuk dapatkan multivitamin PERCUMA supaya anda tak perlu lagi ambil MC. Sebelum tu, jom baca ni dulu supaya anda tahu betapa BERBALOI nya untuk mendapatkan multivitamin ini secara percuma… Apakah multivitamin itu? Tak lain tak bukan, yang saya maksudkan adalah Shaklee VITALEA

Read more

Shaklee National Conference.. Here I Come :)

Shaklee National Conference

Alhamdulillah.. segala penat lelah pada cycle 2014/15 yang lepas terasa terbayar apabila mendapat jemputan untuk menerima award di Shaklee National Conference (NC) pada 6/6-7/6/2015 nanti 🙂 🙂 🙂 Kali ini insyaAllah ia akan berlangsung di MIECC, Seri Kembangan. Anugerah di Shaklee National Conference Semasa Shaklee National Conference ni

Read more

GMBM 1st Giveaway 2015

Assalamualaikum !! Alhamdulillah,sempena Hari Ibu 2015,buat julung-julung kalinya kami berjaya melancarkan satu segmen yang di taja sepenuhnya oleh sebahagian ahli Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM]. Segmen ini di adakan adalah untuk memanjangkan ukhuwah sesama blogger yang menyertai segmen ini. Hadiah yang di tawarkan dalam segmen ini juga

Read more

PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015

PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 | Assalamualaikum !! Alhamdulillah dengan rasa rendah diri dan besar hati,kami dari Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM] ingin mempromosikan segmen sulung Belog Projek GMBM iaitu GMBM 1st GIVEAWAY 2015. Kami mengalu-alukan penyertaan rakan blogger seramai yang boleh.   GMBM 1st GIVEAWAY

Read more

‘Ubat Kuat’ Penambah Tenaga Ini Memang Power. Walaupun Baru Sampai, Terus Boleh Buat Kerja!

Cara Mengatasi Letih

‘Ubat kuat’ penambah tenaga yang saya nak ceritakan ini memang power. Walaupun baru sampai, terus boleh buat kerja! Nak tahu setakat mana kehebatannya? Tonton sendiri testimoni video ni… Amacam? Best tak? Alhamdulillah.. dengan vitamin yang Puan Azlina amalkan, beliau dapat mengatasi isu penat melampau yang dialaminya selama ini.

Read more

Translator – Interpreter French – English – French @ MIHAS 2015

Bonjour! Il y a trois jours, j’ai été invitée par ITBM pour être l’une des interpréteurs Français – Anglais – Français à l’occasion de MIHAS 2015 qui s’est déroulé à MATRADE Kuala Lumpur. C’est presque toute l’année que je participe à cet évènement depuis que je suis rentrée en Malaisie après avoir passée huit

Read more

11 Kepentingan dan Kelebihan Zinc Complex Shaklee

Kepentingan Zinc Complex Shaklee

Tak ramai lagi yang tahu tentang kepentingan zat mineral zinc dalam kehidupan seharian sedangkan kita sedar ramai yang mengalami isu keguguran rambut yang teruk ataupun kehilangan deria rasa dan bau. Jadi, untuk entry kali ini, saya ingin menceritakan tentang 11 kepentingan dan kelebihan Zinc Complex Shaklee kepada

Read more

Me @ 33 tahun

Alhamdulillah…3 hari lalu genaplah 33 tahun Allah pinjamkan nyawa kepada saya di dunia. Bila belek-belek balik apa saya dah buat selama 33 tahun ni, OK… saya rasa start tahun ni saya kena lebih fokus, lebih kenal dan lebih sayang kepada diri sendiri. Bukan bermakna jadi selfish ye!

Read more

Memoir Mengandung dan Melahirkan Ihsan Amsyar

Semenjak dua menjak ni orang keliling saya ramai betul yang mengandung dan bersalin. Bukan je mentor saya, Master Lydzar sedang mengandung, my colleague/lunch mate/ngaji mate kat ofis pun sedang sarat. Semalam, dalam group whatsapp SEMESTA, sorang my schoolmate saya baru bersalin. Itu tak kira customer2 yang pm

Read more

Cara Naikkan Hb Dari 8.7 Kepada 11 Dalam Masa Dua Minggu Sampai Nurse Pun Terkejut

Anemia Semasa Hamil

Siapa-siapa yang mengandung yang melakukan pemeriksaan di Klinik Kesihatan pasti pernah ‘dimarahi’ oleh JM kalau dia mendapati kandungan hemoglobin (hb) dalam badan si ibu rendah, kurang daripada 11. So, apa nak buat? Jangan gusar.. Di bawah ni, ada kisah benar dari Puan Aya Chalo tentang cara naikkan Hb

Read more
Page 4 of 18« First...23456...10...Last »

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

June 2018
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers