Nak order? Hubungi 012-3579599

BLOG

Destinasi Percutian Idaman – Perancis

Destinasi Percutian Impian - Colmar

I used to be an avid traveler. Saya memang suka sangat berjalan, mengembara ke negara orang. Dulu, masa saya seorang student. I still love to travel… tapi sekarang, bila dah kerja, dah kawen, dah ada anak, dah banyak komitmen..priority untuk pergi bercuti selalu terpaksa letak kat nombor

Read more

Tips Balik Kampung dan Bercuti Panjang dengan Selamat dan Senang Hati

tips balik kampung dan cuti panjang

Sebelum bertolak ke Pulau Pinang sebentar lagi, saya nak kongsikan beberapa tips balik kampung dan bercuti panjang dengan selamat dan senang hati. Almaklumlah, lagi 2 hari kita akan menyambut Hari Raya Aidiladha dan sejak dari petang semalam orang dah berpusu-pusu keluar dari ibu kota untuk balik ke

Read more

Landmark Study: Produk Shaklee Selamat dan Berkesan Bukan Sekadar Omong Kosong

Kalau ramai orang kenal Kuala Lumpur kerana KLCC (landmark KL), kenal Paris disebabkan Eiffel Tower (landmark Paris).. orang juga akan merujuk kepada landmark study untuk mengenali atau mengakui sesuatu perkara atau kenyataan. Maka, Mr. Roger Barnett pun buatlah landmark study – bagi membuktikan produk Shaklee betul-betul selamat dan berkesan,

Read more

Formula 70/30 Mencipta Kekayaan

Formula mencipta kekayaan

Untuk entry kali ini, saya ingin kongsikan “Formula 70/30 Mencipta Kekayaan.”   Formula ini saya dapat dah lama. Tak silap saya, dari salah satu komen di page FB “Mudahnya Menjemput Rezeki”. Banyak tips-tips untuk membina kejayaan dan kekayaan yang menarik yang dikongsikan oleh netizen di situ termasuklah

Read more

7 tahun jerawat teruk di muka, masih adakah cara untuk mengatasinya?

cara atasi masalah jerawat

Masih adakah cara untuk mengatasi masalah jerawat teruk di muka yang telah berlarutan sehingga 7 tahun? Jawapannya, YA, ADA! Kalau tak percaya, meh baca testimoni kat bawah ni.. 🙂 Alhamdulillah.. selepas mengamalkan Set Kulit Cantik Shaklee, wajah Cik Norizan kembali bebas parut dan jerawat. Produk Shaklee mana

Read more

Salon 100% Muslimah – Siti Salon Alzahrah

Salon 100% Muslimah - Siti Salon Alzahrah

Kalau anda mencari salon yang 100% muslimah, datanglah ke Siti Salon AlZahrah. Highly recommended! I wish I could share this review sooner… but biasalah, busy sesangatt kekononnya. Anyway, here it is… Alkisahnya, sehari sebelum cuti Deepavali yang lalu, lepas selesai COD set detoks kepada seorang pelanggan, tiba-tiba teringin

Read more

“Adakah anak saya AUTISTIK?” 12 Ciri-Ciri Autistik Yang Ibu Bapa Perlu Tahu

Kanak-Kanak Autistik

Adakah anak saya autistik? Sebagai seorang ibu, saya akui yang saya tidak pernah terlintas untuk bertanya kepada diri sendiri mahupun kepada yang lebih arif tentang perkara tersebut. Mungkin kerana buat masa ini anak-anak saya menunjukkan perkembangan sosial yang selari dengan usia mereka menyebabkan saya kurang “concern” tentang perkara

Read more

Isteri emo sebab haid tak teratur, apa suami boleh buat?

Haid tidak teratur

Tak dinafikan tingkah laku seorang wanita banyak dipengaruhi oleh hormonnya sampai pening si pasangan hidup hendak melayan, Jadi, kalau si isteri emo sebab haid tak teratur, apa suami boleh buat? Meh dengar sendiri tips dari Puan Ija Ramli ni. Isu Yang Wanita Hadapi Bila Haid Tak Teratur

Read more

GMBM 1st Anniversary Giveaway

laptop berhabuk

Fuhhh…fuhhhh…tiup sikit habuk ni noooo!! Lamanyaaa la haiii tak berblog 😀 4 bulan !! Adoyaiii… Anyway, there’s no one to blame but ME 🙁 Tapiiii…bila ada GMBM 1st Anniversary Giveaway ni, nak taknak saya MESTI join sebagai tanda sokongan kepada superb mama-mama blogger yang BEST tapi sempoi ni. Dah

Read more

8 Cara Untuk Hilangkan Parut Di Muka Supaya Yakin Nak Jumpa Orang

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox

Tak dinafikan ramai orang rasa stress bila nampak jerawat sebiji naik di muka, apatah lagi kalau berparut dan berlubang-lubang. Jadi, bagaimana cara untuk hilangkan parut di muka supaya yakin nak jumpa orang ramai dan sahabat handai? Bukan senang nak hilang ni. Terutamanya jika luka parut itu terjadi

Read more
Page 3 of 1812345...10...Last »

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

October 2018
M T W T F S S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers