Nak order? Hubungi 012-3579599

PROMOSI SHAKLEE- Kenapa WAJIB miliki VIVIX Shaklee bulan November 2013

Alamak! Baru terperasan yang bulan November ni saya belum lagi mewar-warkan promosi yang Shaklee tawarkan untuk kita semua. Nak tau apa dia? Taraaaa!!!

 

vivix

ย Ya! Anda tak salah melihat! Promosi pada bulan November ini adalah VIVIX!! Buat kali keduanya pada tahun 2013 ini, Shaklee menawarkan harga hebat untuk TONIK ANTI PENUAAN YANG TERHEBAT di abad ini!! Jadi, memang WAJIB untuk memilikinya!

Harga Vivix Shaklee

Istimewa pada bulan ini, dengan setiap pembelian 6 botol Vivix anda akan mendapat percuma satu lagi botol yang bernilai RM475!!! Hahh.. tak juling mata tengok keuntungan sebanyak tu?? Masih tawaran tak menarik? Nah baca seterusnyaโ€ฆSekiranya anda membeli 6 botol Vivix bulan ini,selain daripada sebotol Vivix secara PERCUMA, kesemua Vivix anda juga akan dihantar secara PERCUMA (RM10), anda akan mendapat keahlian Shaklee secara PERCUMA (RM65) dan yang paling best sekali anda juga akan menikmati CASH BONUS sebanyak RM241++ yang membawa penjimatan total sebanyak lebih daripada RM791!!! Banyak tuuuu!!!

Tak nak beli Vivix banyak-banyak?

Bolehh..takde masalah..jemput hubungi 012-357 9599 supaya saya boleh quote harga untuk setiap kuantiti yang anda mahukan ye!

Tetapi, yang pasti kalau beli borong lagilahhh JIMAT!! Sebabnya bermula daripada pembelian 2 botol Vivix dan ke atas anda bukan sahaja mendapat Vivixyang dihantar secara percuma, tetapi juga KEAHLIAN SHAKLEE secara PERCUMA yang melayakkan anda BUKAN SAHAJA mendapat HARGA ISTIMEWA VIVIX SEPANJANG MASA, tetapi juga SEMUA produk Shaklee Malaysia di pasaran. Cash bonus? Mestilah ada!!! Bermula dengan RM36++ untuk pembelian dua botol Vivix, anda akan menikmati lebih banyak cash bonus sekiranya lebih banyak Vivix yang anda beli!

Mengapa orang GILAkan VIVIX?

Vivix merupakan penemuan Shaklee yang terhebat di abad ini. Ia mengandungi formula rejuvetrol (yang terdiri daripada resveratrol dan polifenol) yang menyebabkan Vivix 10 kali ganda lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja dalam memperlahankan mekanisma penuaan sel. Tahukah anda apa fungsi resveratrol? Resveratrol dapat melawan dengan baik penyakit kencing manis, anti-cancer, anti-penuaan, membaiki kerosakan DNA dan menyokong penuaan yang sihat.

Ramuan Vivix yang terdiri daripada lobak ungu, European elderberry, polyganum cuspidatum dan terutama sekali anggur Muscadinemembuatkan Vivix menjadi tonik anti-oksidan yang sangat kuat. Pernahkah anda melihat anggur muscadine? Ianya merupakan anggur yang bersaiz bola golf! Bayangkan biasanya kita nak beli anggur merah yag kecil comel lote tu pun dah berharga berpuluh ringgit, inikan pula nak dapatkan anggur muscadine ni.Kalau kat KLCC tu, sebiji pun dijual beratus tau!! Dan kalau kita perlu makan anggur ini setiap hari untuk mengekalkan kesihatan dan awet muda, bayangkan berapa ribu kita akan habiskan untuk sebulan?

vivix

Tapi sekarang, kita beruntung sebab Shaklee dah hasilkan Vivix ni. Hanya perlu ambil satu sudu setiap hari untuk mengekalkan keremajaan dan kesihatan yang optimum! Sebotol pula boleh tahan sehingga 1-2 bulan berbanding sebiji anggur muscadine yang mungkin hanya tahan sehari untuk sebiji! SANGAT JIMAT bukan?

Jadi, kalau di bulan-bulan yang lain anda masih rasa Vivix ini mahal, rebutlah peluang untuk memborong Vivix pada bulan November ini sementara promosi masih berlangsung. Tawaran sah sehingga 30 Novermber 2013 ini sahaja!

Jom!!! Hidup 25 tahun lebih lama tetapi merasa 25 tahun lebih muda dengan Vivix. Hubungi rahsiavitamin@gmail.comatau sms/whatsapp 012-3579599 untuk pesanan dan pertanyaan lanjut ๐Ÿ™‚


*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnose, merawat, mencegah atau menyembuh mana-mana penyakit. Sila dapatkan khidmat nasihat doktor atau pakar perubatan untuk sebarang permasalahan berkaitan penyakit anda.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

September 2018
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio