Nak order? Hubungi 012-3579599

Percutian Mewah ke Langkawi tajaan Shaklee

Bulan lepas, geng-geng Shaklee yang layak dapat menikmati percutian mewah ke Langkawi tajaan Shaklee sepenuhnya. Macam jugak international trip ke Orlando dan Umrah, Langkawi ni pun salah satu reward yang Shaklee bagi pada pengedar2 yang excellent sepanjang tahun 2015/16.

Cuti-Cuti Langkawi 3 Hari 2 Malam

Walaupun diri sendiri tak pergi, tapi melalui beribu foto yang dikongsi, terpampar jelas keseronokan mereka bila percutian bertaraf 6 bintang itu ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee tanpa perlu mengeluarkan sesen pun. Memang berbaloi sangat mereka berpenat lelah sepanjang cycle 2015/16 kerana reward yang Shaklee sediakan memang TERBAIK!

Saya baru je pergi Langkawi tahun lepas bersama keluarga. Ingatkan takdelah nak rasa apa2 sangat bila tengok geng2 shaklee pergi Langkawi. Tapi, bila tengok layanan yang diorang dapat, hotel yang diorang tinggal, makanan mewah yang disediakan, tempat2 yang diorang pergi…and then, siap dapat duit poket untuk makan and shopping lagi…aishh mustahillah kalau saya tak rasa pape kan?😂

Nak tahu, sepanjang percutian selama 3 hari 2 malam ini mereka menginap di Westin Hotel. Sampai-sampai sahaja di situ, mereka disambut dengan paluan kompang. Amboihh.. VVIP betul.

Shaklee Rewards - Cuti-cuti Langkawi

Biliknya pun punyala mewah. Siap ada patio lagi. Tido atas katil yang dipanggil “heavenly bed”. Pergh.. memang heaven kot tido atas tu ye. Maklumlah harga sebuah katil pun dah RM13,000 😱😱. And then setiap kali balik bilik, mesti ada hadiah dari Shaklee tersedia. Tengok kat website hotel ni, cikai-cikai harga bilik paling murah di sini pun dah RM800+. Masa saya pergi dulu, ehehe..takdenya nak spend sampai banyak ni untuk hotel tempat tidur je.😅😅
Percutian ke Langkawi Tajaan Shakleeimg_1311

img_1313

Programnya pulak memang bestlaa. On the first day, sampai2 je free & easy. Shaklee bagi duit poket untuk pergi makan and shopping. Malamnya pulak ada Tropical Sunset Dinner. Amboii kerlassss nama dinner. Se-kerlasss makanan2 yang dihidangnya. Tak payah keluar duit lagi.😍😍

Percutian mewah ke Langkawi bersama Shaklee
Sunset dinner bersama Shaklee di Langkawi
Hari kedua, diorang penuh dengan aktiviti. Setengah hari buat Mangrove River Tour, setengah hari lagi pergi Langkawi Cable Car, Sky Bridge & 3D Art Museum. Saya hari tu sempat pergi Mangrove River Tour tu je… tapi tu pun tak dapat pergi semua pulau. Saya pergi 3-4 pulau je kot diorang pergi sampai 8 pulau tau. Time lunch Shaklee belanja makan seafood mewah penuh semeja, saya dulu makan seafood keluar duit sendirila. Pastu yang cable car, sky bridge and 3D art museum memang saya tak sempat nak pergi. So, bila tengok diorang pergi semua tu… opkoslaa saya ada sedikit rasa jaki. Uhuks ! 😭

Percutian Mewah ke Langkawi bersama Shakleeimg_1301img_1302img_1303
Kenapa saya citer nih semua ? Of courselah bukan sebab nak show off (saya bukan join trip ni pun), tapi sebagai satu cabaran untuk diri sendiri supaya dapat juga join trip Shaklee ni dan bagi orang lain inspirasi. Jomlah bina bisness Shaklee betul2, bukan setakat dapat bonus 4-5 angka tiap2 bulan tapi dapat pergi jalan2 serata dunia dengan layanan superb bertaraf 5-6 bintang. Takyah takut tinggal anak/family. Sebab kalau score giler2.. satu family Shaklee bagi pergi. Kalau harap kerja makan gaji je, hehe, takdenya boss nak reward gempak2 sampai macam ni nyer….. ke ada?

Bercuti dengan Shaklee bersama keluarga

Kalau takde, meh join saya grab FREE trip ni sama2. Tahun depan Shaklee nak bawak pergi Jepun/Umrah/naik Cruise pulak. Sape nak tiket FREE kena join cepat2. Hubungi 012-3579599 kalau berminat.

#tsunamishaklee #liveamazing #shakleeeffect #shakleetrip #shakleerewards

Till then, jom berangan naik cruise plak tahun depan 😉
Fara Fadzil

 

 

SID: 860722

012-3579599

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

August 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company