Nak order? Hubungi 012-3579599

Pemenang Give Away by Fara: Power Bank PINENG 10000mAH Untuk Dimenangi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca RahsiaVitaminIbu.Com!

Apa khabar semua? Sebelum saya mengumumkan siapakah pemenang bertuah GIVE AWAY yang saya lancarkan bulan lepas, rasanya belum terlewat untuk saya ucapkan kepada anda semua SELAMAT TAHUN BARU 2015. Semoga tahun ini menjadi tahun yang lebih baik buat kita semua dalam semua perkara – kerjaya, keluarga, kesihatan, rezeki dan lain-lain. Didoakan juga agar semua hajat, azam dan resolusi yang kita dah set pada awal tahun ini akan tercapai dan berjaya dilaksanakan sepenuhnya.

Ok, now back to the topic. Mesti korang dah tak sabar-sabar nak tahu siapa pemenangnya kan? Hihihi.

Tapi, sebelum tu, saya nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada anda semua yang telah menyertai give away ini. First time saya buat ni tau. πŸ˜€

Walaupun penyertaan untuk pertama kali ini tidaklah semeriah give away orang lain, saya sangat2 hargai kesudian anda semua yang telah menjawab soalan untuk ketiga-tiga video dalam give away tersebut. Jutaan terima kasih saya ucapkan sekali lagi. So, special appreciation from me to all of you yang join GA ni, saya akan letakkan URL blog anda di bloglist blog ini sepanjang bulan Januari ini. πŸ™‚ Honestly, saya sangat seronok dan enjoy baca jawapan-jawapan dari anda semua. Macam-macam bentuk jawapan yang saya jumpa. Masa nak pilih pemenang ni, terasa macam jadi cikgu semak kertas jawapan murid pun ada. πŸ˜€

Ada juga hikmahnya bila yang join GA ni tak ramai. Kalau tak, mungkin saya lagi pening nak baca dan pilih siapa pemenangnya πŸ™‚

Ok, tanpa melengahkan masa… inilah dia jawapan yang paling kreatif dan lengkap yang saya telah pilih sebagai pemenang!!

pemenang GA

Tahniah Shad!

 

Sekalung tahniah kepada saudari Shad dari http://akuvsdiashadhira.blogspot.com!

Anda adalah pemenang untuk Give Away By Fara: Power bank Pineng 10000mAH Untuk Dimenangi.

Jangan lupa hubungi saya di talian 012-3579599 untuk memberi alamat yang lengkap bagi penghantaran power bank ini ye!

Sebelum mengakhiri entry ini, just want to share with you all the TRIPLE PROMOTION i.e Vivix, Alfalfa dan Chewable Vitalea for Kids yang berlangsung sepanjang bulan ini.Β Promosi Shaklee Januari 2015

Jangan ketinggalan untuk mendapatkannya, ok! Boleh roger2 saya di 012-3579599 for FREE Consultation.

Semoga tahun 2015 membawa sinar ceria kepada kita semua πŸ™‚

Salam sayang,

Fara Fadzil

SIDPro 860722

012-357 9599

Kuala Lumpur

1 Comment
  1. Tahniah kepada yang menang ! Xdea rezeki untuk pelajar biologi buat masa ini . heheheh

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio