Nak order? Hubungi 012-3579599

Nutriferon – Supplemen Wajib Setiap Keluarga

Kalau ada satu produk yang saya boleh berikan untuk setiap keluarga di Malaysia,ย saya akan berikan Nutriferon. Sebab bagi saya, Nutriferon ni adalah supplemen wajib yang setiap keluarga perlu ada. Kenapa? Tak lain tak bukan sebab Nutriferon merupakan sejenis supplemen yang boleh menjadi penggalak sistem imun tubuh (immune booster) yang boleh membantu rakya

Nutriferon supplemen wajib seisi keluarga

Semua orang tak kira tua, muda, kecik, besar mesti dari masa ke semasa akan jatuh sakit, ย sekurang-kurangnya demam kan? Demam tu sebenarnya adalah tanda yang menunjukkan badan kita sedang melawan kuman dalam badan. Sebab tu masa kita demam, suhu badan kita akan naik.

Dan lumrahnya bila ada kuman dalam badan iaitu bila kita sakit demam, selsema, cirit birit dan lain-lain, kita akan bergantung pada ubat. At least paracetamol. Atau biasanya orang panggil panadol. Untuk tahan sakit. Supaya cepat baik.

Kalau hanya sekali sekala sahaja jatuh sakit, masih boleh diterima. Tapi, kalau kerap sangat sampai setiap kali sakit kena masuk hospital, nampak sangatlah imuniti badan kita memang lemah dan perlu diberikan immune booster.

Jadi, memandangkan katil kat hospital pun tak pernah kosong (malah sentiasa tak cukup lagi), saya memang rasa semua keluarga perlukan nutriferon. Kalaulah saya boleh bagi… memang saya akan bagi. Biar semua orang amalkan nutriferon ni dari masa ke semasa so dapatlah maintain sihat tanpa ubat.

Macam testimoni whatsapp dari seorang ibu kat bawah ni. Beliau memberikan Nutriferon dan Vitalea for Children kepada anak-anaknya. Jika sebelum ini, si kakak akan selalu kena tonsil dan demam walaupun batuk hanya sedikit, namun sekarang bila batuk lama pun tonsil masih ok. Malah kalau demam pun, cepat sahaja baiknya. Begitu juga dengan si adik. Kalau dulu batuk lama, mesti si adik terpaksa di admit ke hospital. Sekarang, si ibu hanya continue bagi makan Nutriferon sahaja. Alhamdulillah..

Elak selalu masuk hospital dengan nutriferon

 

So, setuju tak yang semua rumah perlukan Nutriferon ni? Kalaulah saya ada RM2.6B dalam akaun, memang saya tak kisah pun bagi semua keluarga sekotak Nutriferon ni. Hihihi. Malangnya, takdelah pulokk.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…ย So, saya sangat2 galakkan kepada sesiapa yang tak suka makan ubat, tak nak kerap jatuh sakit, nak sihat sejahtera seisi keluarga, standby lah selalu nutriferon ni kat rumah, ok? Percayalah… Ia akan menjadi satu bantuan kecemasan yang sangat berguna di rumah anda nanti. Demam ke, batuk ke, selsema ke, cirit birit ke, atau apa2 jelah tanda-tanda serangan virus dan bakteria boleh terus ambil Nutriferon ni supaya ia tak terus melarat. Tapi, jangan pula terus tidak dapatkan rawatan dari yang pakar ye.

Dapatkannya segera sebab sekarang ni, tengah musim tengkujuh kuman senang sangat merebak kan? Apatah lagi, kebetulan pula pada bulan November ni, ada discount 5% untuk pembelian twinpack, harapnya ramailah yang bijak ambil peluang untuk dapatkannya sebelum 30ย haribulan.

Jangan tunggu 1/12/16 tau. Masa tu dah takde dah promosi ni. So, kalau nak sekarang, cepat2 roger 012-3579599.

Semoga semuanya sihat-sihat selalu hendaknya ๐Ÿ™‚

Fara Fadzil

SID: 860722

#shakleeulukelang

1 Comment
  1. Kalau boleh setiap rumah perlu simpan stok
    Nutriferon ni di rumah

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company