Nak order? Hubungi 012-3579599

Khasiat Meal Shakes? Berkhasiatlah sangattt…

Sekarang ni ramai sangat yang mempromosikan Meal Shakes Shaklee. Meal shakes untuk tambah selera anak, meal shakes untuk hilang sembelit, meal shakes untuk tambah berat badan, meal shakes untuk menyusu, meal shakes untuk orang tua, meal shakes untuk asthma, meal shakes itu, meal shakes sini. Dah macam ala-ala ESP pulak Meal Shakes ni. Best sangat ke dia sampai ramai sangat yang menggunakannya? Meh kita cek sikit khasiat meal shakes ni…

Khasiat Meal Shakes Shaklee

Terdapat 7 manfaat utama atau khasiat yang dapat kita perolehi dengan Meal Shakes ni:

 

manfaat dan khasiat mealshakes

7 manfaat utama dalam Meal Shakes

Khasiat #1: Meal Shakes membantu melengkapkan nutrisi

Bagaimana? Di dalam Meal Shakes terkandung 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang diperlukan oleh tubuh kita. Kesibukan bekerja, pencemaran, penggunaan baja dan racun kimia dan cara memasak yang terlalu lama atau salah menyebabkan kita tidak mampu untuk mendapatkan khasiat yang optimum dari pemakanan seharian. Jadi, meal shakes membantu untuk kita melengkapkan nutrisi yang kurang kita dapatkan dari pemakanan.

Khasiat #2: Meal Shakes membantu membekal nutrisi kepada sel tubuh

Selain daripada vitamin dan mineral, susu Meal Shakes ini sudah semestinya kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam pembinaan sel-sel tubuh seperti kulit, rambut, kuku , darah, organ, imun dan lain-lain.

Khasiat #3: Meal Shakes membantu dalam tumbesaran

Meal Shakes juga mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

Khasiat #4: Meal Shakes sebagai anti-oksida

Meal Shakes boleh membantu melawan jangkitan penyakit dan sebagai anti penuaan kerana ia turut diperkaya dengan vitamin A, C, E, zink, dan selenium yang merupakan anti-oksidan yang melawan radikal bebas.

Khasiat #5: Meal Shakes membantu mengembalikan seri wajah

Kandungan vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup di dalam Meal Shakes berfungsi untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.

Khasiat #6: Meal Shakes sebagai agen detoksifikasi

Meal Shakes kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus dengan syarat minum air masak secukupnya.

Khasiat #7: Meal Shakes mempunyai rasa yang lazat french vanilla

Meal Shakes adalah minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Ia tidak mengandungi sebarang pewarna atau gula tiruan dan sangat lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

So, best ke BEST? Berkhasiat ke BERKHASIAT?

Mestilah berkhasiatttt sangatttt..kan?kan?kan?

Dari memilih fast food yang tak seimbang tu, lebih baik minum Shaklee Meal Shakes ni..betul tak?

Apatah lagi Meal Shakes ini boleh diminum oleh semua golongan bermula dari kanak-kanak usia setahun sehingga ke warga emas. Satu jenis susu untuk semua. Tak ke mudah tu? Tetapi, jangan lupa ya…dapatkan khidmat nasihat dari pengedar anda untuk mengetahui cara terbaik untuk mengambil Meal Shakes ini. Bukan semua golangan sama dosnya. Dan yang paling penting, jika anda mengalami masalah allergic kepada soya dan/atau susu lembu, anda TIDAK BOLEH mengambilnya bagi mengelakkan kemudaratan.

Tetapi, jika tidak…anda sangat dialu-alukan untuk mengamalkannya! Anda boleh menghubungi RahsiaVitaminIbu.com melalui call/sms/whatsapp 012-357 9599 (Puan Fara Fadzil) untuk sebarang pertanyaan dan juga pesanan. Atau kalau anda dah tak sabar-sabar nak shopping Meal Shakes, anda boleh memesannya secara online di sini.

Khasiat Meal Shakes? Memangggg berkhasiat… πŸ™‚


*Produk ini tidak bertujuan untuk mencegah, mendiagnose, menyembuh atau merawat mana-mana penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada pakar kesihatan anda untuk sebarang permasalahan yang anda alami.

2 Comments
  1. berkhasiat la sgt, haha…feveret anak2 ni okay…

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

September 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company