Nak order? Hubungi 012-3579599

Kenapa Shaklee Pilihan yang TERBAIK?

Lokasi: Dalam kereta, MRR2..
Masa: Malam minggu, perjalanan pulang ke rumah selepas menolong sepupu membuat persiapan perkahwinan..

Tiba-tiba..
(dialog dengan sedikit olahan..)

Hubby: Kalau orang beli PC, orang akan tanya..kenapa pilih HP bukan Dell..or  kenapa nak guna Mac, bkn Windows? (mentang2lah budak IT…). So kalau orang tanya, kenapa diorang patut pilih Shaklee bkn vitamin xxx (maaf..kena censored ye..), bkn yyy..apa sayang nak jawab?”
Me: Sebab Shaklee is the besttt!!!
Hubby: Tapi, semua orang pun claimed diorang punye vitamin paling best!
Me: Shaklee natural..semuanya semulajadi, senang badan nak serap. Lagipun,  walaupun ianya natural, diuji dgn beribu-ribu ujian klinikal, ia tak semahal vitamin2 xxx and yyy tuhh. Menang membeli menang memakai. Tak caya cuba kira balik kos sebiji vitamin. Lagipun, tak payah risau pasal status halal, ada sijil ISA lagi..and paling penting sekali it’s proven safe and berkesan. Buktinya………..kitalah!!^^

***********
Ya, dengan lambakan vitamin yang berada di pasaran sekarang, anda semua pasti tertanya-tanya kenapa anda perlu dan patut memilih Shaklee berbanding dengan jenama-jenama yang lain. Kunci kepada jawapan itu, telah pun saya rumuskan dalam dialog di atas.

Tetapi, mungkin anda tak percaya dengan kata-kata dan pengakuan saya semata-mata. Jadi, mari kita lihat apa pula jaminan yang diberikan oleh Shaklee sendiri.

Shaklee telah bertapak dalam industri pemakanan tambahan lebih dari 50 tahun yang lalu dan mendapat kepercayaan dari satu generasi ke generasi yang lain. Kenapa?

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI

SENTIASA SELAMAT

Ahli-ahli saintis Shaklee telah membuat kajian di pelusuk dunia bagi mencari sumber ramuan asli semulajadi. Kemudian kami menjalankan lebih 350 kajian ke atas setiap ramuan baru kami, terutamanya bahan logam, racun serangga dan bermacam-macam bahan pencemaran yang lain. Dan kami meneruskan kajian ke atas lebih 80,000 ujian berkualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan dan perlindungan bagi setiap satu produk. Secara keseluruhannya, semua produk Shaklee tidak mempunyai parabens, triklosan, phthalates, natrium lauril sulfat (SLS), natrium lauryl eter sulfat (SLES), 1,4 dioksana, atau propilena glikol. Tidak terdapat bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tidak sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa

SENTIASA BERKESAN

  • Lebih daripada $300 juta dilaburkan di dalam kajian, pembangunan produk dan ujikaji
  • Terdapat lebih daripada 100 bahan rujukan saintifik, 90 daripadanya dicetak di dalam jurnal bagi rujukan pihak ketiga
  • 7 daripada 25 Pengembara Handal di dalam buku Time Life of All Time telah diperkasa oleh Shaklee
  • Produk Shaklee telah memperkasa Pengembara bertaraf Elit Dunia, Will Steger dalam 4 Ekpedisi Artik Antarabangsa
  • 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh Shaklee
  • Shaklee juga memperkasa atlit termasuk kumpulan peluncur ais, acara pentatelon Eli Bremer, Darin Shapiro, peluncur air Michelle Simpson, perenang Carly Piper, pemain GolfLPGA Reilley Rankin dan pemain softball Jessica Mendoza yang mana mereka mengambil produk Shaklee secara harian untuk prestasi yang optimum.
  •  Selain itu, hasil kajian daripada penyelidik dr U.C Berkeley School of Public Health menunjukkan mereka yg mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yg mengambil jenama produk lain.


SENTIASA MESRA ALAM

  • Shaklee merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral™ di mana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
  • Shaklee telah menanam hampir 800,000 pokok bagi kempen A Million Trees. A Million DreamsTM dengan kerjasama pemegang The Green Belt Movement yang diasaskan pada tahun 2004 dan pemenang Nobel Peace Laureate Dr. Wangari Maathai
  • Pada tahun lepas sahaja, Shaklee telah berjaya:
    • Mengitar semula lebih 1,000,000 pauns kertas kadbod
    • Menghapuskan 10,200,000 pauns sampah pembungkusan
    • Menghapuskan 23,000,000 pauns gas rumah hijau
  • Shaklee merupakan penerima anugerah alam sekitar yang berprestij bagi anugerah-anugerah berikut:
    • 2008: Anugerah Stevie bagi Program Tanggungjawab Korporat Terhadap Alam Sekitar Terbaik
    • 2007: Anugerah Rekabentuk Organisasi Hijau Global Amerika
    • 2003: Anugerah Kecemerlangan Alam Sekitar Kebangsaan daripada Persatuan Alam Sekitar Professional Kebangsaan
    • 2002: Anugerah Agensi Melindungi Alam Sekitar bagi Perlindungan Climate
    • 2001: Anugerah Kepimpinan Gabenor Ekonomi dan Alam Sekitar- Sijil Penghargaan
      daripada Agensi Perlindungan Alam Sekitar California

Jadi, sekali lagi saya tekankan:
Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI

************

Hubby: Tak cukup tuh. Orang pilih HP atau Dell sebab level of support dia jugak..tengok mana yang lebih baik. Shaklee ada?
Me: Ada! Kalau diorang beli dengan sayang, kompom customer service tip top punye!Follow up, consultation semuanya FREE!Ngeeee…^^

So tunggu apa lagi? Hubungi saya di farafadzil@gmail.com atau 012-357 9599 sekarang! 🙂

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah dari sebarang penyakit.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers