Nak order? Hubungi 012-3579599

Jana Pendapatan Tanpa Limit Dengan CHARM Empire

Tahun 2018 dijangka tahun yang lebih sukar. Jadi, kalau ada sesiapa nak jana pendapatan tanpa limit dengan CHARM Empire, kakfar memang sangat-sangat alukan.

Tak larat dah nak berjimat kan? Harga minyak dan barang semakin naik. Tapi, gaji kita tak naik sebanyak mana pun. Kan best kalau income kita, kita sendiri yang tentukan?

Dan satu-satunya cara untuk tentukan income kita sendiri adalah dengan melakukan bisnes. Tapi, bukan sebarang bisnes dapat menawarkan income tanpa limit dengan mudah tau.

Kakfar tak tahu bisnes lain, tapi kakfar tahu bahawa Shaklee menyediakan peluang untuk kita dapat income selari dengan apa yang kita usahakan. Atas sebab tu jugalah kakfar pilih bisnes Shaklee untuk jana pendapatan sampingan

dan alu-alukan rakyat Malaysia yang lain melakukan perkara yang sama.

Selama lebih 20 tahun Shaklee di Malaysia, Shaklee belum pernah tak bayar usaha pengedar-pengedarnya. Sekecil-kecil bonus 2 angka sehingga ke 6 angka, pengedar Shaklee sentiasa menerima pendapatan selari dengan keringat yang dicurahkan. Alhamdulillah.

Ramai orang ‘takut’ nak ada duit banyak2 tapi bagi kakfar ada duit cukup2 lebih mengerikan.  Bayangkan tiba-tiba kita atau orang yang kita sayang perlu belanja yang besar untuk rawatan kecemasan di hospital tapi tak ada duit yang cukup? Kan susah. Lagipun, bila kita ada duit cukup-cukup makan, kita akan menjadi orang yang biasa-biasa yang hanya berpuas hati dengan apa yang ada instead of menikmati apa yang kita impikan.

Tapi, ketahuilah.. masa depan kita terletak pada apa yang kita tentukan.

Jana pendapatan dengan shakleeKalau kita nak ada rumah sendiri, kita akan ada rumah sendiri kalau kita usahakan untuk mendapatkannya.  Kalau kita nak pergi melancong seluruh dunia, kita akan berusaha kumpul atau cari duit untuk realisasikan impian kita. Apa sahaja impian boleh dicapai dengan syarat berUSAHA.

Jadi, kalau korang seorang yang rajin berusaha, tak cepat putus asa, sentiasa bersemangat untuk mengubah nasib dan tak suka beralasan, koranglah calon CHARM leader yang kakfar nanti-nantikan.

InsyaAllah kakfar akan bantu dan guide korang untuk sama2 kita bina bisnes Shaklee ni hingga sampai ke tahap yang tertinggi.

Jangan malu, jangan segan. Hubungi kakfar di 012-3579599 untuk jana pendapatan tanpa limit dengan CHARM Empire ❤️

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

December 2018
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company