Nak order? Hubungi 012-3579599

Give Away by Fara: POWERBANK PINENG 10000mAh UNTUK DIMENANGI!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua!

I’m so excited! ๐Ÿ˜€

Buat pertama kalinya, saya ingin menjemput anda semua untuk menyertai Give Away yang dianjurkan oleh Rahsia Vitamin Ibu sendiri! ๐Ÿ™‚

Hanya tonton video dan jawab satu soalan mudah (tapi ada 3 jawapan) untuk anda layak menjadi calon untuk memenangi Powerbank Pineng 10000mAh ini!!Giveaway by Fara: Powerbank Pineng 10000mAh untuk dimenangi!

Best tau power bank ni! Saya sendiri pun menggunakannya. Sekali charge boleh pakai 2-3 hari. Sangat mudah untuk di bawa kemana-mana dan tiada lagi masalah kehabisan bateri! Lepas ni, nak update blog katย mana-mana pun bolehhhh ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

Syarat-syarat Penyertaan

1. Copy Paste Banner di atas (link kan ke entry ini) dan buat satu entry bertajuk “Giveaway by Fara: POWERBANK PINENG 10000mAh UNTUK DIMENANGI” . Letakkan linkย entry tersebut di ruangan komen di bawah untuk memudahkan rakan-rakan lain berblogwalking ke blog anda ๐Ÿ™‚

Jika anda tiada blog, sila share entry ini di Facebook dan tag saya Fara Fadzil.

2. Like and Follow:

  • Like Page VItamin Online Storeย di Facebook
  • Follow Google+ saya – Fara Fadzilย ๐Ÿ™‚
  • Follow blog Rahsia Vitamin Ibuย by email (Masukkan email anda di kotak yang disediakan di sebelah atas kanan blog ini).

3. Tonton ketiga-tiga video di bawah sampai habis:

Video #1:

Video #2:

Video #3:

4. Dan kemudian JAWAB SOALANย berikut:

Bagaimanakah Shaklee telah membantu mereka?

Ada 3 video, jadi anda mesti beri 3 jawapan di dalam kotak jawapan di bawah.

Jawapan yang paling lengkap dan kreatif akan dipilih sebagai pemenang.

Nama (wajib isi)

Email (wajib isi)

Blog atau Facebook Profile (wajib isi)

Jawapan Video no 1 (wajib isi)

Jawapan Video no 2 (wajib isi)

Jawapan Video no 3 (wajib isi)

5. Untuk lebih memeriahkan giveaway ini, ย tag lagi 3 orang kawan anda di ruangan komen atau share entry ini di Facebook profile anda melalui butang share di bawah ๐Ÿ™‚

Simple je kan?

Sempena hujung tahun ni, jom meriahkan give away ini beramai-ramai! Ada powerbank yang BEST yang menanti anda ๐Ÿ™‚

 

Salam sayang,

Fara Fadzil – Your Shaklee Independent Distributor

Shaklee ID: 860722

012-3579599

 

 

12 Comments
  1. Salam . Join !

  2. Assalamualaikum, saya join! ๐Ÿ™‚
    Iha recently posted…Give Away by Fara: POWERBANK PINENG 10000mAh UNTUK DIMENANGI!My Profile

  3. CN dah lama join, tapi takde link pun..huhu

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/12/give-away-by-fara-powerbank-pineng.html
    Cikgu Norazimah recently posted…Top Pengomen Tegar DisemberMy Profile

  4. sape menang ni ?

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

June 2017
M T W T F S S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers