Nak order? Hubungi 012-3579599

Coaching Seminar – Keistimewaan Menjadi Sebahagian Dari Group Bisnes yang Ekslusif Bila Menjadi Ahli Shaklee

Alhamdulillah.. kelmarin (Sabtu, 9/11/13) berlangsung coaching seminar Jom Hebat KL (bukan Jom Heboh ye!) yang dihadiri oleh distributors Shaklee dari group bisnes Lady&Boss di Dewan Hotel Empire Subang. Inilah yang bestnya bila menjadi ahli Shaklee di bawah group bisnes ini. Kita tidak dibiar terkontang-kanting untuk memajukan bisnes sendiri malah disokong, diajar dan kadang-kadang ‘ditekan’ untuk menjadi orang yang berjaya. Pengisiannya mestilah diketuai dari pengasas group Lady & Boss sendiri dan diselit juga dengan pengisian dari leader-leader yang lain. 
jadi ahli shaklee
Punyalah ramai yang datang, sampaikan coaching yang sepatutnya dibuat di Bilik Training di Shaklee terpaksa dipindahkan ke tempat yang lebih besar untuk cater kebanjiran anak cucu dari group Lady & Boss. Ramai newbies yang hadir dan tak kurang juga leaders yang datang kelas sehingga ke petang. (Ya, nak jadi leader pun kita diajar tau!) Jadi, tiada istilah tidak boleh cari makan dengan Shaklee sebab dah terlalu ramai dah yang buat bisnes ini. Walaupun wall di Facebook dah penuh dengan iklan orang yang menjual Shaklee (means dah ramai distributor), setiap orang tetap mendapat rezekinya masing-masing. Ibarat nelayan yang pergi ke laut setiap pagiโ€ฆsetiap kali pulang ke darat pasti akan membawa hasil tangkapan masing-masing. Janji Tuhan itu pasti. Siapa yang berusaha dia pasti akan berjaya. Lagipun, Malaysia ini mempunyai berjuta-juta penduduk yang tidak memungkinkan saya seorang untuk menjual Shaklee kepada semua orang.
jadi ahli shaklee, group bisnes Shaklee
 Berbalik kepada cerita group bisnes saya. Saya memang sangat bersyukur sebab dapat menjadi sebahagian daripada group ini. Leaders yang ada langsung tidak lokek memberi ilmu malah sedia memberi tunjuk ajar tak kira sama ada secara offline mahupun online. Setiap hari kami diberikan motivasi, tips-tips marketing, pengetahuan tentang produk dan pelbagai lagi ilmu untuk membina personaliti menjadi seorang pengedar Shaklee yang berjaya. Bukan sahaja hanya untuk kaya di dunia, tetapi juga kaya di akhirat nanti. Kalau kat luar, bayaran kepada trainer tentang topik perniagaan boleh mencapai sehingga beribu-ribu ringgit tetapi dengan adanya group ini, semuanya boleh didapati secara percuma. Tengok…betapa pemurahnya leaders di dalam group ini. Jadi, segalanya bergantung kepada individu sama ada mahu mendapatkannya ataupun tidak sahaja. Dan Alhamdulillah..saya memang bertuah kerana di dalam group ini ukhuwah yang terjalin antara kami tersangat kuat . Walaupun kebanyakan dari kami hanya banyak berbual di alam maya, tetapi apabila sekali sekala bertemu secara offline seperti semalam tidak langsung menjadikan kami kekok untuk bermesra walaupun ada yang baru berjumpa buat pertama kali.
jadi ahli shaklee
Terima kasih kepada leaders semua terutama sekali upline saya dari group Rich Family yang telah membawa saya sehingga ke peringkat ini. Kini, saya juga adalah seorang leader untuk group saya, Miracle, dan membawa misi untuk menurunkan ilmu kepada yang lain yang menjadi anak-anak buah yang

bernaung di dalam group ini.  Saya pulang dari Jom Hebat KL dengan ilmu dan semangat yang membara untuk mendidik anak-anak buah yang sedia ada dan bakal-bakal distributor yang lain yang ingin menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan mereka.

Jika anda juga seorang yang MIRACLE (luar biasa) yang ingin berjaya dengan menjana pendapatan dengan Shaklee bagi mendapat RICH FAMILY  dan menjawat jawatan LADYBOSS (or BOSS) kepada diri anda sendiri, hubungi saya di 012-357 9599 atau farafadzil@gmail.com. Jom, kita sembang betapa BESTnya dapat masuk group Shaklee yang satu ni.
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah dari sebarang penyakit.

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

November 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers