Nak order? Hubungi 012-3579599

Cara Dapatkan Vitamin Shaklee

Nak cari suplemen semulajadi? Carilah Shaklee. Tak tahu cara dapatkan vitamin Shaklee? Ejen CHARM hanya setapak dari rumah saudara-saudari 😊

InsyaAllah, suatu hari nanti, kakfar akan mempunyai beribu-ribu ejen, leaders and masters di dalam dan luar negara di bawah empayar CHARM yang kakfar asaskan sendiri. Sampaikan kat mana-mana korang pergi, mesti ada susur galur CHARM ni. 😍😍

Sebut je kat ceruk mana, mesti ada ejen CHARM di situ. Sebut je CHARM, mesti orang ingat Shaklee. Bila orang tanya, sape punya organisasi CHARM ni? Jawapannya, kakfar lerr 😁😁 Hihi

CHARM umpama kakfar punya ‘middle name’. Orang ingat kakfar, mesti orang ingat CHARM. Orang ingat CHARM, mesti terbayang kakfar. Cewah!
CHARM Empire
Macam mana CHARM bole jadi femes sampai ada ramai sangat ejen ni?

Tentunya sebab CHARM mempunyai sistem perniagaan yang sangat sistematik. Ada proven success. Tu pasal siapa-siapa yang join CHARM Empire mesti akan berjaya. Student ke, suri rumah ke, ada sijil, takde sijil.. semua boleh jana income dengan kami.

Siapa-siapa yang masuk CHARM Empire, we are born to be Clever, Humble, Ambitious, Resourceful Millionnaire. Tu sebab kita sukses.

Jom meriahkan lagi CHARM Empire. Agar suatu hari nanti, sesiapa pun yang nak sdapatkan vitamin ataupun nak join bisnes Shaklee, ejen CHARM hanya setapak dari lokasi mereka.

Ingat Shaklee, ingat CHARM. Ingat CHARM, ingat kakfar ye 🤗

Nak sertai CHARM Empire? Roger www.wasap.my/+60123579599

 

Love,

Fara Fadzil

 

 

@kakfar | SID 860722

Founder of CHARM Empire

012-3579599

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

December 2018
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency