Nak order? Hubungi 012-3579599

Cara dapatkan multivitamin PERCUMA supaya tak perlu ambil MC!

Multivitamin mahal? Saya akan bagi tahu satu cara untuk dapatkan multivitamin PERCUMA supaya anda tak perlu lagi ambil MC. Sebelum tu, jom baca ni dulu supaya anda tahu betapa BERBALOI nya untuk mendapatkan multivitamin ini secara percuma…

Apakah multivitamin itu? Tak lain tak bukan, yang saya maksudkan adalah Shaklee VITALEA IRON FORMULA. Ia adalah multivitamin dan multimineral PERTAMA tercipta di dunia pada 1915 oleh Dr. Forrest C Shaklee sendiri!

Vitalea - Multivitamin Pertama Di Dunia

Ulangtahun ke-100 Vitalea

1915-2015. Sudah seKURUN lamanya Vitalea ini menjadi makanan tambahan kepada manusia. Saya ulang.. sekurun! Ataupun seabad! Ataupun 100 tahun!! Lamaaa tu!  Kalau ada satu famili yang mengamalkan Vitalea ni, maksudnya sudah 3-4 generasi dalam famili tersebut yang merasai manfaat multivitamin ni. Jadi, sempena ulang tahunnya yang ke-100 ini, Shaklee bersedia untuk memberikannya secara PERCUMA kepada yang layak….

Vitalea - Vitalized Mineral

100 tahun yang lalu, Vitalea ini adalah dalam bentuk cecair dan dikenali sebagai VITALized minErAl. Kemudian, selaras dengan arus teknologi terkini, ia telah ditambah nilai dan melalui evolusi sehinggalah terdapat dalam bentuk kapsul seperti yang kita kenali pada hari ini.

100 Tahun Shaklee Vitalea

 

Kalau tengok pil Vita-Lea yang hijau gedabak ni, memang ramai yang takut nak telan. Tapi, cuba korbankan sebiji buat eksperimen dan larutkan dalam air.

Tak sampai 5 minit ia akan larut. Dan air TIDAK akan bertukar hijau walaupun pil tu kaler hijau. Tetapi, air putih bertukar sarat dengan warna asli larutan mineral dan vitamin di dalamnya.

Korban lagi sebiji, patah dua vitalea (tengok gambar keratan rentas vitalea di atas),lihat biji2 putih kecik tu. Itu adalah bijian kanji yang apabila terlarut dalam air, ia akan pecah dan membebaskan nutrisi yang ‘terikat’ dalamnya.

Vita-Lea adalah multivitamin dan multimineral yang larut air. Walaupun pilnya besar, ia mengambil masa yang sangat singkat untuk larut dan seterusnya nutrisi yang terkandung di dalamnya dapat diserap oleh badan kita dengan segera.

Fakta Menarik Tentang Vita-Lea

Apa lagi yang menyebabkan Vita-Lea ini sangat berbaloi untuk dimiliki?

Jom baca fakta-fakta menarik di bawah ini:

  • Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (100 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.
  • Vitalea dihasilkan melalui teknologi eksplosif yang kompleks disebut explore tab. Explo-Tab ialah teknologi yang membolehkan vitalea kekal sementara waktu di dalam sistem pencernaan, dan kemudian dengan cepat ia akan “meledak” untuk membebaskan nutrisi di dalamnya. (pendek kata, penyerapan segera)
  • Disokong oleh 7 kajian klinikal.Ujian klinikal telah membuktikan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.
  • Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.
  • Memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

So amacam? Best ke BEST?

Lagi best kalau boleh dapat secara PERCUMA kan? Tahu tak, sebenarnya sebotol Vita-Lea ini berharga RM88.75 tau! Tapi, sempena ulangtahun ke-100 Vitalea ni, sekarang Shaklee nak bagi secara PERCUMA. Nak tahu bagaimana? Jom baca lagi…

Cara Dapatkan Multivitamin PERCUMA

Caranya mudah saja! Tawaran ini TERBUKA kepada semua warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan belum mendaftar menjadi ahli Shaklee.

Cara Dapatkan Multivitamin Percuma

Dengan 2 langkah mudah, anda boleh mendapatkan Vitalea ini secara percuma! 2 langkah tersebut adalah:

  1. Mendaftar menjadi ahli Shaklee dengan yuran penyertaan sebanyak RM69 seumur hidup. Untuk mendaftar, hubungi saya di 012-3579599 🙂
  2. Beli sekurang-kurangnya satu produk Shaklee bermula dari serendah RM27+ semasa pendaftaran. Tak tahu nak beli apa? Boleh hubungi saya di 012-3579599.

 

Saya akan menguruskan pendaftaran dan pembelian anda bagi memastikan multivitamin #1 di dunia ini sampai ke tangan anda dengan segera 🙂

But WAIT!! Bukan itu sahaja….

Apabila anda mendaftar sebagai ahli sepanjang May-Oktober 2015 ini, anda bukan sahaja mendapat multivitamin Vitalea secara PERCUMA, tetapi anda juga layak untuk:

  • Mengikuti program Young Entrepreneur System (YES) dan menikmati pelbagai insentif yang ditawarkan dalam sistem ini selama setahun. Bukan sahaja insentif, malah anda juga sangat berpeluang untuk menerima anugerah YES di penghujung program bernilai RM10,000!
  • Mendapat harga diskaun ahli dan mengumpul UV (points) untuk mendapat cash rebate$$$ atas belian dan jualan.
  • Mengumpul UV (points) untuk menikmati car bonus dan juga menyertai convention National & International Conference, 6-star international dan umrah trip.
  • Menyertai dan mendapat support  dari group-group Shaklee terbesar dan paling berjaya di Malaysia – Jutawan Shaklee, iReach, Rich Family dan Miracle.
  • Menjadi orang yang kaya dan berjaya kerana anda dikelilingi dengan orang-orang yang sangat positif serta kaya dan berjaya juga!

Ini adalah sebahagian sahaja perkara yang boleh nikmati apabila menjadi ahli Shaklee. Ada banyaaaaak lagi faedah dan manfaat yang boleh diperolehi. Cuma MAHU atau TIDAK sahaja! Peluang memang sudah ada di depan mata. Terletak di tangan dan hati masing-masing untuk menukarkan peluang itu kepada sesuatu yang menguntungkan atau merugikan. Betul atau betul? 😉

Dan dalam banyak-banyak peluang ini, peluang untuk dapatkan multivitamin percuma inilah yang paling RUGI jika ia turut dilepaskan. Kebanyakan kita sangat sibuk dengan kehidupan seharian sehingga sering mengabaikan kesihatan dan pemakanan yang seimbang. Jadi, tidak hairanlah orang pada zaman sekarang semakin ramai mudah yang jatuh sakit dan ambil MC. Bukan sahaja disebabkan keadaan persekitaran yang semakin tercemar, tetapi kebanyakan dari kita juga sangat tidak mendapat nutrisi dan zat yang cukup dari pemakanan seharian.

Jadi, memang sangat rugi apabila ada peluang untuk memastikan badan kita dapat cukup zat melalui multivitamin tapi kita lepaskannya begitu sahaja. Bukan calang-calang multivitamin pulak tu! Multivitamin pertama di dunia kot! Kalau multivitamin ini tidak bagus, mana mungkin Vitalea ini dapat berada di pasaran sehingga 100 tahun! So, hubungi saya di 012-3579599 untuk segera mendapatkannya ok!

Saya mahu anda sihat, anda sendiri bagaimana? 🙂

Till then,

Fara Fadzil

 

 

 

SID: 860722

012-3579599

Your Trusted Shaklee Independent Distributor and Business Mentor

2 Comments
  1. Oooo… bulan oktober last… ok… ingatkan nak buat GA tadi hehehehehe
    Alongxp recently posted…Sistem scan cap jariMy Profile

    • free vitamin ni hanya sampai bulan oktober sahaja.. tapi ada macam2 rewards lagi yang menanti kalau sudi join jadi ahli 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company