Nak order? Hubungi 012-3579599

vitalea

6 Cara Untuk Tambah Berat Badan Dengan Sihat

cara tambah berat badan,set tambah berat badan shaklee

Jangan tak tahu, bukan orang yang nak kurus sahaja yang ramai di dunia ni, malah orang yang cuba nak gemuk pun tak kurang bilangannya! Tapi, sebagaimana yang nak kurus mereka kena KURUS DENGAN SIHAT, nak gemuk pun kita kenalah tahu CARA UNTUK TAMBAH BERAT BADAN DENGAN SIHAT

Read more

Kenapa pesakit Thalassemia tak boleh ambil Vita-Lea Iron Formula Shaklee?

Bagi mereka yang menghidap penyakit Thalassemia, mesti dengan membaca sahaja tajuk entry ini, anda sudah tahu kenapa anda tak boleh ambil Vita-Lea Iron Formula Shaklee sebagai supplement. Tak lain tak bukan kerana ada perkataan IRON di situ, ataupun dikenali juga sebagai zat besi. Pesakit Thalassemia mempunyai kecacatan

Read more

Mudahnya berpantang sendiri bersama set pantang dan menyusu Shaklee!

Alhamdulillah.. minggu ini masuk minggu kedua saya kembali bekerja usai cuti bersalin selama 2 bulan. Saya selamat melahirkan putera kedua saya, Ihsan Amsyar bin Norfitriyang seberat 3.3kg pada 7 Ramadhan 1434 yang lalu di Hospital Damai Melawati. Cepat sangat masa berlalu..tup-tup tempoh berpantang dah habis dan saya

Read more

Saya Sedang Berpantang dan Menyusu: Set Mana Yang Paling Sesuai?

set menyusu shaklee

Fara Fadzil on Google+

Read more

Petua Untuk Cepat Dapat Anak

Info credit to: Facebook-Nurul Azliza dan diolah semula oleh penulis. Lumrah bagi pasangan yang berkahwin, mesti nak dapat anak cepat-cepat. Lebih-lebih lagi bila rakan seangkatan yang berkahwin lebih kurang tempoh yang sama, semua dah menimang cahayamata, bunting pelamin misalnya. Tertekan juga kadangkala, apabila teman-teman semua dah bertiga,

Read more

Testimonial: Ibu Menyusu

It was a fine Tuesday ๐Ÿ™‚ Wahh..gembiranya hati saya tadi apabila mendapat feedback yang sangat positif dari seorang ibu menyusu yang mencuba rangkaian vitamin dalam set menyusu shaklee dan ESP yang saya syorkan untuknya.ย  Meh kita tengok apa kata beliau semasa saya menghubungi beliau (Ya, saya bukan

Read more

Vita-Leaยฎ Iron Formula:TERBAIK Dari Shaklee

Perasan tak dalam setiap rangkaian vitamin yang saya syorkan, mesti ada Vita-Lea. Dan apabila saya menyarankan ‘Vita-Lea’ kepada para pengguna, ramai yang bertanya “apa tu??” Tapi, bila saya sebut multivitamin dan multimineral, barulah mereka akan berkata, “Ohhh..cakaplah multivitamin”… Apa yang mereka tidak ketahui sebenarnya adalah Vita-Lea Shaklee

Read more

Berpantang: Vitamin Shaklee Sebagai Alternatif Kepada Jamu

Di zaman moden ini, semakin ramai ibu-ibu yang baru lepas bersalin tidak mampu untuk meneruskan amalan berpantang secara tradisional. Untuk kegunaan luaran seperti bengkung, tungku, param, pilis dan sebagainya, saya yakin kita semua masih mampu mengikuti amalan ini. Tetapi bagaimana dengan kesihatan dalaman? Adakah pengambilan jamu dititikberatkan

Read more

Keperluan Nutrisi Untuk Ibu Menyusu

Vitamin Shaklee

Salah satu perkara yang paling penting dan utama yang perlu ibu-ibu menyusu faham bagi menjayakan penyusuan anak mereka adalah tentang peri pentingnya ibu-ibu menyusu ini mendapatkan nutrisi yang secukupnya dan malah bagi sesetengah jenis nutrient, mereka memerlukannya dalam kuantiti yang lebih tinggi berbanding daripada wanita yang tidak

Read more

Vitamin Asas Untuk Keperluan Ibu Menyusu

alfalfa, set menyusu shaklee

Fara Fadzil on Google+

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

October 2017
M T W T F S S
« Dec    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company