Nak order? Hubungi 012-3579599

nutriferon

Nutriferon – Supplemen Wajib Setiap Keluarga

Elak selalu masuk hospital dengan nutriferon

Kalau ada satu produk yang saya boleh berikan untuk setiap keluarga di Malaysia,Β saya akan berikan Nutriferon. Sebab bagi saya, Nutriferon ni adalah supplemen wajib yang setiap keluarga perlu ada. Kenapa? Tak lain tak bukan sebab Nutriferon merupakan sejenis supplemen yang boleh menjadi penggalak sistem imun tubuh (immune

Read more

Paracetamol Mudaratkan Tubuh?

paracetamol mudaratkan tubuh, kesan buruk paracetamol, panadol

Fara Fadzil on Google+

Read more

Cergas Bertenaga Menunaikan Haji dengan Set Haji dan Umrah Shaklee

set haji dan umrah, vitamin untuk jemaah haji dan umrah

Fara Fadzil on Google+

Read more

Tingkatkan Sistem Ketahanan Badan dengan NutriFeron

 Dari dulu sampai sekarang, saya memang suka bau hujan. Saya suka bila hari hujan. Bagi saya hujan tu rahmat..rahmat yang menyejukkan dan rahmat yang menenangkan. Dan saya yakin, bersama-sama hujan banyak pintu rezeki yang terbuka luas. Macam dulu pun, masa saya belajar, saya paling suka musim luruh.

Read more

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company