Nak order? Hubungi 012-3579599

miscellaneous

Kenapa Kita Perlu Berbisnes?

kenapa kita perlu berbisnes

Ada banyak faktor kenapa kita perlu berbisnes walaupun sudah ada pekerjaan tetap. Untuk ibu-ibu berkerjaya seperti saya, faktor utama yang mendorong kami untuk berbisnes selalunya adalah kerana ANAK. Sebagai ibu, kita kalau boleh mesti nak berikan yang terbaik untuk anak-anak. Prioriti ke atas keluarga mesti akan kita letakkan di

Read more

GMBM 1st Anniversary Giveaway

laptop berhabuk

Fuhhh…fuhhhh…tiup sikit habuk ni noooo!! Lamanyaaa la haiii tak berblog 😀 4 bulan !! Adoyaiii… Anyway, there’s no one to blame but ME 🙁 Tapiiii…bila ada GMBM 1st Anniversary Giveaway ni, nak taknak saya MESTI join sebagai tanda sokongan kepada superb mama-mama blogger yang BEST tapi sempoi ni. Dah

Read more

SEGMEN PROJEK SYUKUR

Assalamualaikum.. It’s not a contest, not a give away.. tapi segmen yang mengajak kita untuk mensyukuri nikmat di sekeliling kita. Mengajak kita menambah pahala 🙂 Kalau nak join, klik banner kat bawah ni: Syarat2: 1. Buat entry bertajuk “SEGMEN PROJEK SYUKUR” 2. Copy banner & backlink ke

Read more

Simple 1st Giveaway Segment By Beba Ifa

  Kawan-kawan, jom join giveaway segment ni! Sharminie Amelza Suhaila Simple je 🙂 Love, Fara 012-3579599   Fara Fadzil on Google+

Read more

Segmen Blogwalking by Fadzlina

Jom ramai2 join segmen ni!     GANJARANNYA -Lyna akan followback para peserta- -Lyna akan masukkan para peserta di dalam bloglist Lyna- -Lyna akan buat review blog buat para peserta- Pada yang berminat, boleh klik pada banner untuk join. Tarikh tutup pada 21 Disember 2014. Fara Fadzil

Read more

Give Away by Fara: POWERBANK PINENG 10000mAh UNTUK DIMENANGI!

Giveaway by Fara: Powerbank Pineng 10000mAh untuk dimenangi!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua! I’m so excited! 😀 Buat pertama kalinya, saya ingin menjemput anda semua untuk menyertai Give Away yang dianjurkan oleh Rahsia Vitamin Ibu sendiri! 🙂 Hanya tonton video dan jawab satu soalan mudah (tapi ada 3 jawapan) untuk anda layak menjadi calon untuk

Read more

Segmen Bloglist Januari 2015 by CN

rahsiavitaminibu.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Segmen Bloglist Januari 2015 by CN Pencarian bloglist bagi bulan Januari 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 30 November 2014, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 Disember 2014, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog CN Add To Circle G+CikguNorazimah dan Follow Instagram cikgunorazimah (jika ada)  Buat

Read more

Big Holiday Giveaway by Wani

Assalamualaikum n peace upon you… I am one of the sponsors of this following give away… Join..jgn tak join ye! Banyak hadiah menarik yang menanti anda 🙂 For more details, sila klik pada logo di atas k! Nitee2! Fara Fadzil – SID Pilihan Ramai di KL ID

Read more

SEGMEN: Kapas Putih October Bloglist

Salam Pagi Isnin… Segmen untuk blogwalking minggu ini.. Meh ramai2 klik banner kat bawah ni 🙂 Fara Fadzil on Google+

Read more

1st giveaway by Melangkau Garisan with love

Pagi tadi di kuala lumpur… Malam ni bersiaran dari Parit Buntar pula… Before off to sleep let’s join this giveaway… 🙂 Cepat!! Tinggal 45 minit je lagi sebelum masa tamat! 😀 Ok, till then… Nite2! Fara Fadzil on Google+

Read more
Page 1 of 212

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

November 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company