Nak order? Hubungi 012-3579599

Yearly archive for 2016

Percutian Mewah ke Langkawi tajaan Shaklee

Cuti-Cuti Langkawi 3 Hari 2 Malam

Bulan lepas, geng-geng Shaklee yang layak dapat menikmati percutian mewah ke Langkawi tajaan Shaklee sepenuhnya. Macam jugak international trip ke Orlando dan Umrah, Langkawi ni pun salah satu reward yang Shaklee bagi pada pengedar2 yang excellent sepanjang tahun 2015/16. Walaupun diri sendiri tak pergi, tapi melalui beribu

Read more

Vivix – The Super Power Antioxidant yang Semua Orang Perlukan

Vivix antioksidan terbaik

Morning! 🌞💐 This is my favourite supplement. Apa lagi kalau bukan Vivix, the super power antioxidant yang semua orang perlukan. Pagi-pagi, sebelum pergi kerja mesti saya ambil satu sudu kecil tonik anggur ni dulu. Fuhhh.. memang sedaps sangat tau, i tell u.. 😋😋 Rasa masam2 anggur giteww

Read more

Nutriferon – Supplemen Wajib Setiap Keluarga

Elak selalu masuk hospital dengan nutriferon

Kalau ada satu produk yang saya boleh berikan untuk setiap keluarga di Malaysia, saya akan berikan Nutriferon. Sebab bagi saya, Nutriferon ni adalah supplemen wajib yang setiap keluarga perlu ada. Kenapa? Tak lain tak bukan sebab Nutriferon merupakan sejenis supplemen yang boleh menjadi penggalak sistem imun tubuh (immune

Read more

Kepentingan Asid Lemak Omega-3 Buat Ibu dan Anak

kepentingan asid lemak omega-3 semasa mengandung

Ada banyak kepentingan asid lemak omega-3 buat ibu dan anak yang semua orang perlu tahu. Dulu, sebelum saya mengandung anak pertama, saya pun langsung tak tahu pasal nutrisi bernama asid lemak omega-3 ni. Tahu-tahu bila kandungan dah masuk 5 bulan, kawan-kawan ofis tanya, tak amik minyak ikan

Read more

Kenapa Kita Perlu Berbisnes?

kenapa kita perlu berbisnes

Ada banyak faktor kenapa kita perlu berbisnes walaupun sudah ada pekerjaan tetap. Untuk ibu-ibu berkerjaya seperti saya, faktor utama yang mendorong kami untuk berbisnes selalunya adalah kerana ANAK. Sebagai ibu, kita kalau boleh mesti nak berikan yang terbaik untuk anak-anak. Prioriti ke atas keluarga mesti akan kita letakkan di

Read more

Pengedar Shaklee Wangsa Maju – Nurul Amelza Kamel

Pengedar Shaklee Wangsa Maju

Kalau ada sesiapa di kawasan Wangsa Maju dan sekitar yang ingin mendapatkan vitamin Shaklee dengan segera, anda bolehlah menghubungi Pengedar Shaklee Wangsa Maju – Nurul Amelza Kamel di 019-3058619. Sejarah perkenalan saya dengan Amelza Kamel Sejarah perkenalan saya dengan Nurul Amelza atau nama Facebook nya Amelza Kamel

Read more

15 Produk Untuk Rawatan Kecemasan di Rumah

produk untuk rawatan kecemasan

Kemalangan boleh berlaku di mana-mana. Dan badan kita pun tak selalunya berada dalam keadaan tip top sentiasa, kan? 😁. Jadi, hari ini saya nak kongsikan 15 produk untuk rawatan kecemasan di rumah yang sering saya gunakan jika berlaku insiden-insiden kecil yang tak dijangka sebelum mendapat rawatan susulan

Read more

Kenapa saya percaya sangat dengan Shaklee

menang olimpik dengan shaklee

Saya dah menjadi pengguna Shaklee agak lama. Dah 5 tahun dah. Bukan setakat pengguna, malah jadi pengedar pula. Ramai juga yang tanya, kenapa saya percaya sangat dengan Shaklee ni? Sebab ada macam-macam isu yang timbul dalam masa lima tahun ni dan ekoran daripada itu, bukan sedikit SID

Read more

5 Kesan Sampingan Set Menyusu Shaklee

kesan sampingan set menyusu shaklee

Biasanya kalau orang ambil supplemen untuk tambah susu, mestilah untuk tambahkan susu ibu kan? Tapi, lain pula jadinya kalau ambil set menyusu Shaklee. Jadi ibu-ibu semua, kalau anda bercadang nak amalkan vitamin ibu menyusu Shaklee, bersedialah juga untuk menerima 5 kesan sampingan Set Menyusu Shaklee di bawah ini ye

Read more

The BIG WHY – Soalan yang semua orang mesti tahu jawab untuk kekal dalam bisnes

the big why

Nak cari sebab untuk buat sesuatu bisnes mungkin mudah. Namun, nak cari sebab untuk kekal dalam bisnes tersebut, itu lain cerita. It’s the BIG WHY. Itulah soalan yang semua orang mesti tahu jawab untuk kekal dalam bisnes yang mereka usahakan. Itulah jawapan yang mereka kena ingat kembali di kala kesusahan atau

Read more
Page 1 of 212

WELCOME notes.. :)

Rahsia Vitamin Ibu

Selamat datang ke website Rahsia Vitamin Ibu!

Terima kasih kerana melawat website kami :)

Website ini diusahakan oleh Fara Fadzil, a wife, a mommy, an engineer and a committed Shaklee Independent Distributor (ID: 860722) yang berkongsi tentang pelbagai tips dan memberi konsultasi percuma tentang cadangan vitamin Shaklee yang paling sesuai untuk anda dan seisi keluarga.

Penghantaran produk Shaklee dilakukan ke seluruh Malaysia melalui Gdex dan pos laju dan perkhidmatan COD disediakan untuk kawasan Ulu Kelang - Taman Melawati, Taman Permata, Kemensah, Keramat, Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dll.

Rahsia Vitamin Ibu dibuka setiap hari, 7 hari seminggu. Hubungi saya melalui sms/call/whatsapp/wechat di 012-3579599 atau email kepada rahsiavitaminibu@gmail.com untuk mendapatkan vitamin anda hari ini juga! :)

Find us on Google Plus

PROMOSI APRIL 2015

PROMOSI SHAKLEE APRIL 2015

CALENDAR

November 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

E-SELL: KLIK UNTUK MEMESAN SEKARANG!

Order produk Shaklee

Pesan secara online produk Shaklee anda di sini dengan hanya 5 langkah mudah:
1. Klik pada gambar dan anda akan dibawa ke portal Shaklee untuk memesan secara online.
2. 'Untick' produk yang anda tidak mahu.
3. Kemaskini kuantiti produk yang anda perlukan.
4. Isi maklumat penghantaran.
5. Buat pembayaran.

PENAFIAN

Saya adalah SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (ID: 860722) untuk penghantaran serata Malaysia dan tiada kena mengena dengan Shaklee (M) Sdn. Bhd atau affiliate Shaklee.

Semua artikel hanyalah bersifat informasi semata-mata. Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Food and Drug Administration (FDA), USA dan ditulis berdasarkan pengalaman dan hasil pembacaan saya sendiri.

Semua produk yang dicadangkan tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sila dapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan bertauliah berkaitan penyakit-penyakit yang anda hidapi.

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers